…WASIAT DARI CIK NICK…

Rasanya cam dah lama kan aku tak hapdet belog kan? ke korang ta pasan? okeh aku mau majok 5 minit…sampai hati korang tau buat aku cam ni… lama tak hapdet belog sebab vitamin M membuatkan hako jadik begini….tetiba kawan hako telah men’tag’kan nama hako lam facebook…..berbunyi::
 
kepada….si polan, si polan, si polan, si polan….. Nuriza Mohd Noor Azmi yang chomel, chantek, ayu dan anggun (tipu)….ader wasiat untuk anda..sila dapatkan di bel0g aii yang sh0mell itu…sekian..lalallaa
 
biler bukak ajerk page dier… hako macam da tau pew yang akan terjadik.dan betul itulah yang terjadi.cuma hako xsangka r wasiat yang sebegini rupa…owwwhhh tidaaakkk!!!
wasiat yang plg mabeles darik cik nick
sila scroll ke bawah
  
cuba lagik
 dan lagik
sikit je lagik
cubaan anda berjaya…
inilah dia si jali jali…opssss… yang dicarik carik…

wasiat nye adalah seekor lembu yg cute mute macam tuan yang kasi tu yang bakal dibuat korban nnt… miahahahha…adesss bikin panas jerkkkk 


1. THANK AND LINK THE PERSON THAT GAVE YOU THE COW 

~~~ My special thanks to CIK NICK  kerana sudi mewasiatkan lembu ini kepada saya walaupun cam mau perli saya aja kerana lahir pada tahun lembu T_T


2. BAGI BALIK WASIAT KAT 7 BLOGGERS YANG PALING AKTIF ARAU PALING TAK AKTIF

3. BAGITAU DIAORANG NI YANG DIORANG DAPAT WASIAT DARI ORANG KAYA PALING NAKAL KAT DUNIA BLOGGER NI.

~~~  wahai penduduk2 tualang tiga…..ehem3… sayer pemegang mohor besar raja2 dengan ini mengisytiharkan….anda telah mendapat wasiat darik …… (** nama spt diatas)….miahahahha!!! 

 

4. CERITA 3 PERKARA YANG ANDA SELALU BUAT SAMBILTENGOK TV

~~ makan, mengunyah, minum dan apa-apa aja yang sewaktu dengannya janji ada benda dalam mulut kalau tak tv tu yang akan tengok sayer.

~~ online… kalau ada laptop pastinya akan on9 FB, hapdet belog dikala iklan

~~ mengkomen… apa yg adew lam tv tuh seme nak komen! adesss

 

5. BAGITAU 3 MAKANAN PELIK YANG PERNAH ANDA MAKAN 

~~ batu-bata (jambu batu…biskut bantal…erkk?? adew kena mgena kew??)

~~ kayu-kayan (ikan kayu)

~~ kodok (cucur kodok)

 

6. CUBA BAGITAU BERAPA ORANG DAH KAWAN ANDA KAT FACEBOOK

~~ 312 orang sebab tak suka nak accepts or add orang yang saya tak kenal atau tak ada mutual friends,
itupun bakal di remove friends sebab tak komen pape kt status tu,…>>>> pilih kawan…wakakakka

7. PEBERET SOALAN NI… CAMNER KORANG BERJUMPA SPOUSE KORANG OR PAKWE OR MAKWE… KAT MANA??

~~ uik mana leh gitau, nak tau meh tanya sayer masa hari nikah nanti… hahahha kita buat press conference tau! wink!


YESS!!! akhirnya dapat juga aku menjawab semua soklan kan?? biol aku seketika memikirkannya tau. aku pun nak amek kata-kata dari cik nick kita yang berbunyi “KEPADA PENERIMA WASIAT SETERUSNYA, SILA LA JAGA WASIAT NI DENGAN SEBAIK-BAIK YANG MUNGKIN ERK…” miahahaha (harus caplocks nak bagi perhatian lebih sikit kat korang)


2 thoughts on “…WASIAT DARI CIK NICK…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s