…WISHLIST SEPANJANG HAYAT…

Wahh, banyak betul kehendak dalam hidup ni. semuanya sedang padat dan semakkan kepala hotak aku ni. pape pon aku harap la mana yang mudah tu aku akan capai dalam masa terdekat ni…

1) Handpone Baru — aku nak dua handphone. wahh sungguh tamak haloba ini perempuan!

sony ericsson C905 dan jugak Z800i

C 905

(update:: alhamdulillah sudah tercapai awal bulan 1 tahun 2011 aku dapat dua enpone satu yang cam atas ni dan satu agy jenis w… horeeyy! hooreyy!! tapi now cravings for 1+1 pulak… dasarrrr!!!! )

composition-main

oh myyyyyy!!!!!!!! cantikkknyerrrrr

 

2) Laptop — kalau boleh mau jenama DELL/SOny Vio

DeLL Lappy

update:: alhamdulillah…. tercapai jugak hasrat nak DELL, tapi bukan cenggini la. ni mau beriban-riban ni haisshhh
aku dapat masa awal bulan 11/2013. hantaran kawen :p

 

3) MP4 — tak kisah jenama dan macam mana pon ia. janji ada jugak peneman di dalam tren. asik guna hpone je mana bes

Miss MP4 yaNg CuMIL

update:: syukur jugak dapat ini… tapi bukan MP4 la. dapat MP3.. my mom kasi adiah sempena besday 2013… teringin jugak nak mp4 ni, tp since dah ada hp. macam takde pon takpe la kot.

 

5) Kereta — aku kan berusaha untuk dapatkan lesen dan seterusnya mendapatkan Alza impianku ini. wink wink wink! 

MY MR dREam LoveR

update:: dapat jugak bulan 10 tahun lepas. alhamdulillah, syukur lagi! kereta sendiri… hasil titik peluh sendiri. walaupun sebenarnya kalau boleh hasil titik peluh tu nak beli umah, tapi takpelah…. janji ada harta sendiri.. my dream lover

 

6) Rumah — aku teringin sangat bila dah ada one perfect family nanti, aku nak rumah macam ni la… even tak delah gedabak macam ni pon tak pe. janji rumah atas tanah. 

 

My LittLe dREam HousE

7) Kamera — ni benda wajib ada lah kalau boleh dalam masa terdekat ni sebab aku ni kan minah gambo jadik memang lah sangat sangat memerlukan kamera. 

inchik olympus yg klassss gitu!

8) Anak —  kalau dah ada kuarga nanti opkoz la mau ada anak kan? ini hidup pon tunggang langgang camne mau ada suami dan anak? aiyarkk pape pon biarlah aku dapat berikan yang terbaek pada si kecik itu nanti. jadi letak lah ia di nombor 8. 

mY sweEthEaRT….coming soon~~

  ~~ will be update soon ~~ masih belom pk lagi apa yang aku nak lagi dalam idup ini.