…CERITA HARI SABTU2: I-CITY SHAH ALAM…

15/01/2011 – Lepas jer sesi memenuhkan perut di CHOP n STEAK Serdang, we olls berlalu ke Shah Alam untuk memenuhi hajat dihati yang mere’la nak ke i-city yang dah lama kami idam-idamkan untuk photoshoot disana. tapi sayangnya jurukamera terhebat Cik Zana tidak dapat turut serta sebab mengalami tahap migrain yang melampau dan menjeles untuk dia berehat dirumah aja.

sebelum berlepas we olls singgah rumah CIk Atun dulu kat bangi untuk solat dan menunggu kawan cik atun untuk menunjukkan jalan. sebab kami semua memanglah sangat buat jalan! sebelum sesat sampai ke alor setar haruslah ada penunjuk jalan. lebih kurang jam 8.30am kami semua bergerak ke i-city.

perghhh memang lah sangat chantek itu i-city waa taip sama lu… memang la seperti yang digembar gembur tanahkan. sangat-sangat teruja. walaupun jalannya tidak lah selesa kerana kesusahan berjalan tanah tidak begitu rata berbatu sana dan sini dan kepanasan disitu memanglah tahap melampau. usahkan kata ketiak aja berpeluh, pakej top to toe lagik tau peluhnya tu. sempat jugaklah mensnapkan tiga puluh ratus gambar. inchik chenta hati jadik juru kamera. dan aku serta cik atun macam biasalah, model nak buat apa lagi kanzz?

-lets check it outz-

I-CiTY sHaH aLaM

dsc00180

memang sangat menarik dan tidak lah sia-sia berpanas disitu. kat situ ada jugak screen tibi besor bapak, feeling-feeling cam tengok pawagam terbuka kat negeri omputih pon ada. sedar tak sedar jam dah menunjukkan pukul 1 pagi dan kami semua bergerak balik

SAYONARA I_CITY!


notatangan:: nanti mau berjalan ke putrajaya pulak… bergambo disana sebab inchik chenta hati blom pernah ke sana….kesian beliau. sangatlah naif.

11 thoughts on “…CERITA HARI SABTU2: I-CITY SHAH ALAM…

  1. adakh itu atun,,?? miahahahha,,,sgt teruja,,tmbh2 ngan my chenta ati,,wakakka,,,bole cenggitu,,!! smoga kalian kekal bhgie ke akhir hayat,

  2. atun:: yea cik atun yg comey itu kamo0 la… lalalalalla~~ tulah berdating sakan yeap korang xhengat kat abg kakak kat blkg…miahahahha!! gurau jerk… ermm thanks sayang… amin~~ moga hubungan ini kekal ke akhir hayat jugak… kekal dgn satu ikatan ^_^

    chenta hati:: yup! me to0 sayang… harap2 kita dpt jmpa lagi lepas ni… kita ke putrajaya plak k sayang?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s