…JENJALAN DI JAYA JUSCO SETIAWANGSA…

Tarikh:: 01 Mei 2011

Tempat:: Lokasi seperti yang dinyatakan

Masa:: 11.45am

SELAMAT HARI PEKERJA SEMUA, HAPPY LABOUR DAY!!! ^_^ 

(entri dibuat masa masyarakat malaysia menyambut hari pekerja) 

Labour day ni aku beronggeng bersama cik kakak dan sahabatnya… beronggeng ke jusco aeon setiawangsa dengan mengikut petunjuk hati memasing kerana tidak tahu jalan. walaupun agak sesat barat tapi jumpa jugaklah dengan tempat tu. kitaorang pergi dengan romeo cik kakak yang tak berapa lama lagi bakal masuk workshop sebab dah teruk sangat sakitnya tuh. *motip gitau keta nak masuk workshop?*

sesampai je disana, we olls terus carik tempat nak mentekedarah makan makan dahulu, perut da nyanyik nyanyik lagu dak dak Akademi Fantasia masa buat persembahan semalam (yang sorang sorang buat persembahan dengan suara tak berapa nak lepas asyik tertahan tahan je tu! berkat tunjuk ajar Ogy, sakit tekak aku dengar dia nyanyi tak lepas) kitaorang pegi makan kat Black Canyon Restaurant. waaaa… layanan dia memang sangat terbaeekk wa sakap sama lu! kira macam taraf hotel lima bintang gitu kau! baru duduk lima minit ada sorang pekerja datang tanya order, bila dikata kejap lagi selang lima minit pulak ada lagi orang datang tanya nak order apa, buleh dikatakan lebih kurang dalam empat orang pekerja dia jugaklah yang datang bertanya, isk isk isk. dah la tu servis memang cepat, tak lama menunggu makanan dah sampai, masa makan pulak ada waitress datang tanya “ok tak makanan kat sini?” (lebih kurang macam tu la ayat dia) perghhh hebatkan?? macam engkau tu VVIP pulak kan? tetapi sesambil menunggu makanan datang tu sempatlah snap sedua keping gambar.

::InI poKok kiTAR semuLa naMEnYER::

pastuh kebetulan pulak masa tu ada konsert bekas bekas pelajar akademi fantasia ni hah, siap bagi majalah pree gitu.

then, tak berapa minit kemudian, makanan dah sampai apa lagi jom kita SERANGG!!

::aIR temBIkai::

:: Nasi PuTIh+ayAm Sos CendaWAn::

pastuh dah memenuhkan isi perut pegi jenjalan lawat jusco kejap… ayat sentiasa tak boleh blah~ 

sempatlah capai jugak sepasang kasut Esarli Budak Jahat tu, ahaks ahaks ahaks!! jahat ke dia? eh taklah dia baek sangat oke. oke oke saya tukar kepada Esarli Budak Comot! 

kasut ni harga dia rm10 jep. murah kan? sale kot… hurmm yelah sebab kasut ni pun bukanlah jenama grand sangatkan. tak mampu lagi aku nak beli kasut jenama BONIA ke GUCCI ke… aiyarkkk mau pengsan la ikat perut tak makan semata mata nak melaram. okeh dah banyak pulak aku merepak kan? lepas je abis tawaf, balik la kami bertiga.. berehat rehat dirumah pulak menikmati cuti hari pekerja!

notatangan:: tak sempat nak menengok bebudak AF kat rumah kaca… ngee~

notatangan2:: tak semua layanan di Black Canyon Restaurant sama, harap maklum~ 

2 thoughts on “…JENJALAN DI JAYA JUSCO SETIAWANGSA…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s