…DISEBALIK CERITA TENGOK WAYANG…

Nama aja masuk panggung tengok citer Nur Kasih The Movie kan? tapi tengok ni ambik gambar semua pasal Pirates of The Carribean…muahahaha! macam sengal je kan, habis tu nak buat macam mana, dah arca Pirates je yang ada pon. yea yea je menempal kat situ kunun kunun baru lepas tengok POTC la kununnya tuh! hikkss!

PerISTiwa BErGAMbaR AkU~~

::ini kapal lanun… muahaha memandai jep.. aku tatau sebab aku tak tengok::

:: ini? harta karun milik lanun tu kah??? sila jawab…::


::besnya kalau ini harta aku!!::


setakat ni jelah gambar gambar yang terlarat aku nak download, aku malas gila nak download banyak banyak.. lau engkau orang nak tengok lagi banyak silalah tengok dengan akaun FB aku… ngeh ngeh ngeh! 

Apa yang engkau orang tak tau disebalik kisah cik ieyza tengok wayang::

1) senanya dah lama sangat aku tinggalkan dunia pewayangan ni *ayat apakah?* meanss… kali terakhir aku tengok masa tu tak salah aku masa umur 13 tahun tingkatan satu. so dah 13 tahun jugaklah aku dah tak tengok (so sila buat kalkulation untuk mengetahui umur aku, siap tepat dapat hadiah….. fruti tutti tajaan duit poket sendiri ^_^). jadinya aku memang jakun la masa mula mula masuk pawagam tu. 

2) Aku jadik B.A.T.A.K kejap tengok panggung wayang dan teruja gila nak masuk panggung tu. feel semacam je…almaklumlah…J.A.K.U.N memang macam tu!

3) Itu kali pertama aku dating dengan budak manis Cik Zana kat luar bangunan *luar bangunan?* kiranya itu our first date la macam yang cik zana kata

4) Cik Zana bersusah payah sungguh nak dapatkan tiket, mujur lah dapat booking online, trimass to Cik Zana kerana merealisasikan impian aku… kalau tak entah pukul berapa la kami dapat masuk.

5) Tak berapa ramai orang dalam panggung tu sebab maybe tayangan pertama hari khamis lepas tu berlawan tayang pulak dengan cerita Pirates of the Carribean.

6) Aku sangat teruja gila beruang tengok iklan cerita Transformer. lepas ni aku nak ajak inchik chenta hati tengok bersama. so kena sabar menunggu~

7) Sekali lagi aku dah jadi macam J.A.K.U.N tengok arca arca Pirates of the Carribean.

notatangan:: kalau transformer masuk panggung agak agak engkau orang ada tak arca arca dia tuh! *wink*

15 thoughts on “…DISEBALIK CERITA TENGOK WAYANG…

  1. first date kte cmne kak??? heee…xde pe la kak.. skg sume di ujung jari jep… ngeee..
    cannot imagine klu arca trnsformer de kt mid tuh…hagak2 die nk betuko jdik kete x?? ke kete betuko jdik robot?? erk..

  2. hahah…tokseh pa2 ni.. akak special, tembos tros kt zana xyah gne pas pelawat …keh2…
    bleh2..kte online jep.. ajk la sespe yg sudi..nek ktm lgik.. aiyak…empuk.. hahah…

  3. eh2…mne de seme spesel… org2 tertntu je okeh.. ngeee..
    muleh2…kte skg pegi yg tygn utama je kn.. hahaha…
    huuuu..tu la pasal..tpi disbbkn kesetiaan kpd pengangkutan awam dan perkhidmatan awam..apakah?? akan ku redah jue ktm itu…wink2x…

    • org2 tertentu je yeap? mohla senaraikan org2 tertentu 2… lalalalla~~ opkoz ! tayangan utama is da bes maa… ahaks!! uikkk ayat ta boleh blah tuh! kalau ada keta mau aja diriku menaiki kereta tidak sanggup menjadi ikan sardin didalam tin!! aiyaarkk…

  4. kekeke… list tu rhsie beso kerajaan sy..xmuleh di publishkn dimne2… haha… bkn sje sardin dlm tin kak.. tersepit oleh tilam pon de.. ngeee…(abaikan)…. huhu…tu la zana tnye kot2 la trnsformer tu nti bleh tuko2 jdi kete.pstu jdik robot blek..mang syiok..pinjam la sat kn… kui3x…

    • :zana: oloh… xpelah nnt dah ‘jadi’ baru boleh publish yeap? ahaks…eh3 tapi nnt ada pulop manusia2 jeles kalau nama dia ta tsenarai…. camne tuh?
      ahahahha…pinjam nak wat per la gamoknyer….

  5. hahaha….dats why la zana x mo publish..demi kepentingan rkyat.. ececeh…
    pinjam bwk gi opis la kak..hagak2 de musuh kt dpn mate..kte suh die tuko jdik robot…. fire2 gitewww… ngeeee…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s