…KESULITAN AMAT DIKESALI…

INI ADALAH STICKY POST

UNTUK ENTRI BARU SILA LIHAT BAWAH 

HAPPY READING…. TENKIU  

maaf yeap cik ieyza tengah renovate kit cik ieyza punyer belog… jadi entri2 akan sakit mata dan nak baca tak faham apa. cik ieyza akan cuba renovate secepat mungkin. ayat haruslah bujet macam ramai sangat orang yang nak baca kan??? okeh!

yang nyata lepas ni cik ieyza tamau tuka theme dah aci tak? tak larat dowh setiap kali tuka theme, semua nk kena tukar. mau mati tergolek cik ieyza lau gini… huhuhu.

okeh bye!

4 thoughts on “…KESULITAN AMAT DIKESALI…

    • ::makhluk perosak:: eehhh salah salah…. ::makhluk pemalu::
      amboiii anda ingat sayer buat belog lawak ke mau golek2 ni… sayer buat citer sal kehidupan sayer tade yg kelakar pong… ke hader??? yg mana?? well sangatlah bizi dan malas buat masa sekarang, nnt akan dihapdet okeh.. mekasih sudi singgah ^_^

    • ::inchik aujinz:: kebizian yang sukar dikenal pasti… ngee~~ sepanjang minggu sangat2 bizik dan balik lewat malam… tak sempat nk update walau sepatah ayat! sadis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s