…SPONTANEOUS THURSDAY…

betui kah aku menghejanya itu…hohoho lantak ko lah…tak ada saper nak kisah… takpe takpe nanti aku cek balik kat kamus oxford. sebab apa tajuk cenggitu sebab menyambutnya seruan blogger bernama HUMAN . 

tak ada apa nak cerita cuma gatai nak letak gambar yang tak cun langsung

motip gamba?? ni bukan sebab nak ikut tradisi wordless wednesday, spontaneous thursday tu tapi mang secara spontan kitaorang terfikir nak pegi makan kepci walaupun itu hari khamis…tak nampak semua berbaju batik tu? yelah selalu kitaorang buat gila ri jumaat je nak jalan jauh sekali aritu meroyan nak makan kepci di hari khamis. so layankan aja.

so spontan kan?? waakakaka…entah hape hape~

notatangan:: lepas ni apa pulak? isk isk isk

6 thoughts on “…SPONTANEOUS THURSDAY…

    • ::snow:: ehhh tak sangka la kita mempunyai taste yg sama….gip me teng gurls. pastu gigih berjalan selaju yang mungkin sebab da kul 2pm! tak balik2 opis agy

    • ::nicki:: sayer dah tukar tarikh ke khamis, maknanya saya buat entri ni hari khamis lagipun saya bukan mau ikut tradisi pon, saya saja je buat. malas ehh nak buat benda2 mcm tu. sengaja gatal nak kuarkan benda macam tu. hahahaha saya tidak mahu mengikut tradisi WW tu ST tu… senanya ai tau sebab ai da baca dlm blog dak tu, masa u bagi link kat human. pape pon mekasih yea sayang….sharing is caring

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s