…WORDLESS WEDNESDAY :: CIK ZANA…

kononnya wordless lah sangat katanya

terima kasih buat adik Zana Hanafi yang cute mute
kerana memberi muffin yang cute mute jugak
memang terbaik!
sedap tau.. muffin ni lembut dan tak manis.
memang kena dengan tekak aku.
like it, thanks a lot

sebenarnya bukan nak buat wordless wednesday pon.
tapi gatal nak letak tajuk begitu kerana tak tau nak letak tajuk apa
takkan nak letak muffin cik zana
ok lain macam sangat bunyi nya.

aku ni jenis manusia tak reti berdiam, aku minah kepoh
celoteh tak habis-habis
jadi takde la maknanya wordless wednesday pada aku
wordless wednesday tak wujud pada dunia blog aku.
sekian, terima kasih

3 thoughts on “…WORDLESS WEDNESDAY :: CIK ZANA…

  1. uhuk…tersedak sy….gmbo muffin tepampang di sini… hahahah… u are most welcome my dear sis… nti kte pkir2 kn cmne nk kembangkan empayar muffin nih ye…ngee~~~

    notakakitangan: muffin kejap kembang, kejap kecut..x sme saiz.. huuu..(sebok jugak nk letak notakakitangan..hahaha…)

    • ::zana:: itu tersedak sebab gmbo muffin terpampang ke sebab gambo kamo0 terpampang? lalalalala~~okeh2 boleh buat biznez ni… jgn lupa kita pk kan camne nk buat decoration utk muffin supaya lebih menarik tertarik ko memang da bomb okeh?? muahahahha

  2. hahaha… gambo tpampang da bese..eceh.. (sile lempang!)
    ok2, nti zana try crik cmno nk wt decoration tu agar ia lebih hangat dri biasa..apekah???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s