…MANUSIA ITU~~ MOGA DIA DILAKNAT ALLAH…

( update:: korang boleh tengok laman ni kalau masih wujud. dimana pendedahan mokcik ni tak lama lagi. sila klik Pendedahan Ekslusif- Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara. sebelum baca leh istighfar ramai.. bahasa dia gunakan memang tak leh blah )

Hi bloggers, stalkers, silent reader n all readers…

straight to the point.
aku rasa isu ni dah lama tapi disebabkan aku ni jenis tak up to date berita tv,
tak baca sokhabar dan tak ambik tahu isu isu semasa dunia jadi bagi aku ini adalah isu baru.
so yang tahu isu ni harap korang leh beri penerangan lanjut
dan yang tak tahu, korang boleh geng dengan aku, yes! gip me tenggg!!
jom laga-laga montot

semalam rerajin blogwalking kat rumah semua orang akibat kebusanan tahap dewa jurus limapuluhlapan jadi semua belog aku jelajah. terhenti aku kat satu belog ni tapi aku lupa pulak nama belog dia,
tapi aku lupa apa nama blog dia… maaf.
ada satu isu menarik perhatian tapi bila aku pergi kat page tu dia dah delete pulak.
aku pun macam tak heran sangatlah aku terus sesi blogwalking sampai kat satu belog ni d_hatie
perghhh membahang beb aku baca isu yang diutarakan bila aku klik mokcik bengapsss punyer belog (tapi belog dia dah kena block…padan muka!)
sempatlah aku baca semua entri yang menyakitkan hati aku.

korang kenal ke manusia yang bernama MokCik Hajjah Siti Al Wuzara ni??
aku tak paham manusia laknaktullah ni, dia duk mengaku islam tapi dia hina nabi dan Allah…
sebenarnya apa motif dia?? aku rasa dia ni murtad kan?
tapi dok ngaku islam sebab nak jatuhkan kaum islam tu sendiri.
memang teruk hinaan dia pada Nabi kita, dipanggil Nabi kita ni dengan panggilan B*B* Muhammad, yang paling tak sanggup baca Allah pun dia panggil Vavi,
Batu Hajaratul Aswad tu dipanggil tandas Allah… tak ke sengal, bengong, bodos, vavi manusia tu!!

perghh! dia kata dia mokcik, ada bukti dia pergi Makkah Al-Mukaramah, ada bukti dia islam.. hello.. kalau nak menipu macam macam cara boleh buat der, ko boleh je ambil kad pengenalan emak ko, passport n visa emak ko pastu tipu orang kata itu engkau sebab engkau tutup dan bluring kan semua kenyataan yang ada kat situ.
memang hati aku terdetik dia ni sah murtad, tapi nak jatuhkan umat islam dia ngaku dia tu islam.
siap buat gambar Lady Gagah terkangkang atas Kaabah! S**l betul manusia laknatullah itu. nauzubillahiminzalik!

apa motif sebenar dia, kalau dia tuh dah murtad…murtad jelah ta payahla kan nak hina sampai macam tu  engkau nak murtad ke engkau nak mampus ke itu hak engkau…
tak payah nak bising-bising macam orang hilang akal!
sudah tentu dia tu tak tenteram hidupkan sebab sekutukan Allah, sebab tu dia sanggup buat belog macam tu… aku nanges okeh bila terbaca hinaan dia pada Nabi dan Allah, seyes aku sedih. lepas solat memang aku tak lupa nak doa supaya Allah berikan balasan setimpal pada manusia yang mengaibkan Allah dan Nabi kekasihnya itu sama macam memohon doa supaya Allah berikan balasan setimpal pada manusia yang mengaibkan aku secara terang-terangan.

Memang sedih mengenangkan manusia di akhir zaman ini, sudah lupa agama, sudah lupa daratan, sudah lupa akan asal usul. apakah dunia makin tua dan hampir kiamat. ouhh bekalan aku belom cukup untuk kesana, jangan engkau akhiri dunia ni lagi ya Tuhan. aku memang tidak paham dengan masalah minah otak tak center ni, apa dosa nabi kita pada dia?? nikmat Allah mana lagi yang dia dustakan?? 

wallahualam~

notatangan:: nikmat mana lagi yang engkau dustakan?

10 thoughts on “…MANUSIA ITU~~ MOGA DIA DILAKNAT ALLAH…

    • ::human:: entahla.. semoga la.. mohon Allah beri balasan je pada orang macam tu… biar dia sedar apa yang dia buat. kalau kamo0 boleh baca belog dia, memang hati kamo0 pon akan sakit gile. dia gelar kita ni pro kerajaan yg duk men bontot najib ~mengucap panjang~

  1. choppp..
    isu nih benar.. cume org yg dorg suspek si adlene kot klu x silap.. tuh t’salah org..
    now masih m’cari individu sebenar..
    moga d beri “hidayah” tok b’taubat..

    • ::snow:: itulah dah agak dah… semuanya benar. ha’ah memang bukan adlene tu… tapi dalaml link eza kasik tu dorang ada bagitahu siapa, dan ada sorang lagi mamat singapore yang duk hina2 islam.

    • ::inchik nazri:: memang dorang murtad, cuba inchik nazri klik kat link yg eza kasi tuh… dorang memang islam tapi dah jadi murtad, tulah moga2 Allah beri balasan yang setimpal baru tahu langit itu tinggi ke rendah~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s