…REVIEW BLOG :: INCHIK CLUELESS MUMBLE…

Tarikh:: 07 September 2011

Masa:: 10.15 am

Tempat:: Depan PC Opis

setelah membuat regangan mulut dengan menguap berkali kali tanpa simpati sehingga mengalirkan air mata (bughok nau!) maka mengambil keputusan perlu membuat kerja berpaedah sedikit hari ini… iaitu belogwalking… jenjalan dan jenjalan menggunakan jejari dan tetikus maka tetiba terjumpa satu belog yang sangat cun melecun, mantop dan memang sangat sangat da bes. korang pon patut belog walking ke belog beliau ini. lukisan memanglah simple dan chantek dan kata-kata yang beliau tulis buat aku teruja sensorang… paling paling aku suka satu entri dia berkenaan ini ::

chare kan lukisan dia?? nak tengok lebih jelas dan nak baca entri entri beliau yang sangat menarik korang leh aja terus ke belog beliau, sebab bila aku besarkan gambo dia jadi kelabu so terus la klik kat gambo header dia ni.

~gambo header pong da comel tahap gaban kan??~

memang terbaekkk!! belog beliau sangat cool sebab tak perlu tulis penuh satu muka surat, cukup dengan ayat-ayat simple begitu dah terkesan dihati. keep up da g0od work bebeh!! aku memang suka giler dengan belog engkau! 

senanya aku ada mintak permission nak letak tentang beliau kat belog beliau tapi belom lagi sempat beliau memberi kata putus aku dah canangkan kepada warga warga kampung belog aku…sebab memang teruja nak kongsi dengan korang, tak pe ye inchik Aujinz… tak pe kan tak pe kan?? hehehe *muka bersalah*

oh ya! mekasih juga tidak terhingga buat cik Gadis Misteri sebab belog beliau lah aku leh kenal belog Clueless Mumble itu… thanks sesangat sudi buat review cenggitu jadi senang untuk aku belog walking… korang pon dipersilakan untuk jengguk2 belog beliau yang same- same suka melukis doodle itu… juz klik kat sini::

okeh dah abes review, ada belog belog menarik akan ku review kan lagi yeap. mengambil masa yang lama kerana aku tidak mudah untuk terjatuh cinta kat belog sensorang, ni dah memang jatuh chenta dengan belog CLUELESS MUMBLE itu… ngee~~ happy belogwalking guys!

notatangan:: sesaper tau belog menarik leh tinggalkan link untuk aku terjah

notatangan 2:: aku tidak tahu dia lelaki senanya… blom khatam belog dia kubaca… maaf ya maaf….. *termalu sendiri*

 

2 thoughts on “…REVIEW BLOG :: INCHIK CLUELESS MUMBLE…

  1. Terima kasih sebab cik Ieyza sudi mengreviewkan blog saya walopon dah lama tak apdet.. hue hue hue..
    saya tak kisah kalau isi blog saya di ambil dengan cara yang betul.

    Ia buat saya rasa di hargai.. hehehehe..

    P/s :: aaaaa.. saya Encik Aujinz..belum terpikir nak jadi Cik lagi.. koh koh koh.. selamat berblogging..:P

    • ::inchik aujinz::
      muahahaha… maaf ya inchik aujinz… ngee…jap2 agy sayer tuko… hiksss… saye memang minat la belog kamo0 simple tapi bermakna…. teruskanla menghapdet….
      mekasih sebab memberi keizinan… hiksss walaupun cam paksa rela je tuh…. mekasih mekasih…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s