…THANKS TO YOUR SUPPORT, LEBIU MUAH MUAH…

Hi followers, bloggers, stalkers and readers..

Here, juz to say “special thanks to all of you for ur support”!!

Terima kasih tidak terhingga sudi membaca belog picisan ini, lebih lebih terima kasih banyak banyak pada yang mengkomen. WordPress ada buat widget baru dimana engkau orang boleh tahu siapa top commenters engkau orang. so jom checkitdout siapa yang paling banyak memberi sumbangan pada belog picisan ini. Thanks a lot to my dear!

Nak lebih best, apakata siapa top commenters kali ni aku akan bagi cenderahati… ehh sesuai ke perkataan cenderahati tu? emmm maksud aku, aku akan bagi hadiah… amacam. tanda menghargai kesetiaan engkau orang kat belog ini. wink wink wink!

Jom tengok saper yang kena ^_^

Tempat Pertama :: Top Commenters

:: Cik Hazanah ~ 61 comments ::

congrate gurl!! u make it well!! muah muah… ti akak fikir kan hadiahnyer yeap?

Tempat Kedua

:: Puan Nickindajungle ~ 56 comments::

Tempat Ketiga

:: Puan Esarli Budak Baik ~ 45 Comments ::

Tempat Keempat

::Human ~ 22 comments ::

Tempat Kelima

::InChiK DNA ~ 13 Comments::

Tempat Keenam

::Cik Nadeyya Isnor ~ 12 comments::

Tempat Ketujuh

:: Puan Eby Safiah~ 11 comments::

Tempat Kelapan

::Haters @ Cik Kimono Jepon ~ 9 comments::

Tempat Kesembilan

:: Cik Pillow ~ 9 comments::

Tempat Kesepuluh

:: InchIK Mohammad Nazri ~ 6 comments::

tahniah kepada pengkomen terbanyak:: CIk Zana. hadiah akan diberikan tak lama lagi. nanti saya fikirkan dulu yeap nak kasi hadiah apa. ^_^

notatangan:: akan update lain jika ada perubahan top commenters pada bulan hadapan.

9 thoughts on “…THANKS TO YOUR SUPPORT, LEBIU MUAH MUAH…

  1. wah… x sangka sy pemenang pertama… hengatkn paling sikit komen..hikhik… *btol2 x sangka ni* nk wt reaksi cmne ek..muke comel ke muke excited ke muke minx penampo…hahaha… (sengal)

    • ::zana:: muahahahaha acu buat muka mintak penampo tuh nak tengok. tape2 buatlah macam mana pon, akak tak amek gambo… ngeee~ cukup2 lah gambo yg ada tuh, kang ko glamer dari akak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s