…REVIEW FILEM:: BINI-BINIKU GANGSTER…

hapdet banyak-banyak kasi korang muntah darah baca entri aku yang nan hado ni kan?

ritu keluar dengan kawan opis tengok filem BINI BINI KU GANGSTER ni, aku tatau pon dia amek tiket ni masa dia tanya aku pon, aku cakap belasah aja sebab aku memang tak update citer kat pawagam.

review aku:: bulehlah… nak kata bes pon tak de lah best giler giler punya, nak kata buruk pon tak adalah buruk sangat. lawak still lawak. nasib ada Yana Shamsuddin, sebab aku tak minat dengan Intan Ladyana tu (asal nama intan je ko nyampah kan?? hahahaha memang patutlah kut lalalallala) dan memang aku suka sangat tengok part Yana dengan Sam jadik suami isteri, sesuai dan nampak sangat comel!! “Sayang n Anje” so cute. Tak sangka aku boleh berlinang air mata masa melihat scene Yana beri kebenaran pada Sam untuk kahwen satu lagi… aishh memang tak sangka. malu dekat kawan opis sebab dia perasan mata aku berkaca kaca…hahaha… sabo jelah sesungguhnya hati ini sangat lembut. apa leh buat?

agak terpegun la bila dapat melihat seorang perempuan lemah lembut pakai skirt boleh lawan lawan, terjun sana sini walau hakikatnya bohongan semata kan? layankan jelah, kata pun filem … kang buat betul-betul kang aku pulak yang tak sanggup nak tengok. Dan watak intan ladyana dalam ini filem tidak digemari oleh aku… agak kejahatan pada mulanya. dia baik pon aku tak suka, buleh? kawan opis tak setuju ending dia, katanya macam ‘sampah’ dan bagi aku?? maybe la… aku juz harapkan ending dia Sam tu hanya milik Yana…huhuhu

okeh! 3 1/2 (tiga setengah) bintang for this film ^_^

~~i like Yana Shamsudin.. so cute!! ^_^ ~~

notatangan:: tingin nak tengok dream house (rasanya a horror film kan?)

4 thoughts on “…REVIEW FILEM:: BINI-BINIKU GANGSTER…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s