…ON DIS DAY:: 17-OCTOBER-2011…

happy birthday to you 

happy birthday to you

happy birthday to miss nuriza

happy birthday to you!

huahuahua meroyan haper ntah nyanyi lagu besday untuk diri sendiri… isk isk isk sadis tol bila dah tua tua macam ni, tade dah mak ayah nak wished besday bila bangun tido pepagi buta, tade dah suprised party dari family, hadiah hadiah istimewa bagai…uhukuhukuhuk… sedih kan?? yang ada hanyalah wished besday kt muka buku itupun berapa kerat je… kawan 300 orang yang wished tak sampai 100 muahahha.. tade lah aku tak mengharapkan pape pon, tak kisah pon senanya, dah tua tua macam ni (dah 26tahun layak kah dipanggil tua? tape aku sedor diri) cuma rasa bahagia sangat bila ada orang still ingat, walau senanya dorang tak ingat pon dah ada tulis reminder kat tepi muka buku haruslah berkoyan koyan wished kan? cuba aku tak letak besday aku… korang rasa ada tk yang nak wished? ada?? ha’ah diri aku sendiri jelah… muahahaha!! one day aku nak buat sengal macam tu lah hokey jugak kan?? 

pape pon thanks sangat sangat yang rajin nak ucap selamat hari jadi untuk aku, sama ada korang egat atau senanya memang tk ingat langsung tp dah terpampang tarikh depan mata, xkisahlah aku sangat sangat hargainya… terima kasih jugak buat adik Hazanah Hanafi orang yang first kasi aku hadiah, nanti aku upload gambarnya dan terima kasih yang tak terhingga buat kawan baik aku puan Sharifah Faezah Balqis and Mr DNA, sebab jadik orang pertama yang wished besday aku… sorang terawal sebab ikut jam Aussie dan sorang lagi tepat jam 12tengah malam. tengss alot!! aku sayang kalian semua!! muah muah muah… pelok ciyom!!

notatangan:: pada yang kasi hadiah, tengss! aku sangat hargai nanti aku upload sesaper yang kasik hadiah sepanjang bulan ni oke… tengss sesangat, tanda aku sangat menghargai kalian!

2 thoughts on “…ON DIS DAY:: 17-OCTOBER-2011…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s