…JUST A SIMPLE ENTRY TO LET U KNOW…

okeh! tajuk aja yang panjang, tapi entri adalah terlajak pendek. 

sebenarnya nak bagitahu aku dah empat hari berada di kampung halaman…
mau la tak besh balik kampung kan??? tak payah buat kerja kat opis.
tak payah jumpa manusia-manusia yang menyesakkan dada, akal dan jiwa
tak perlu nak pening-pening kepala.

aku ni dah lamaaaaaa tak balik ni, boleh dikatakan lupa daratan jugak walau bukan itu hakikatnya
ni alang-alang kakak aku tengah cuti sekolah maka menjoinkan diri untuk pulang ke pangkal jalan adalah harus!

dan disebabkan berada dikampung juga membuatkan aku malas yang amat untuk menghapdet entri, masa yang terluang hanya dihabiskan dengan menyembang dengan family (baca:: aku, emak, ayah dan kakak), mencuba berbagai jenis masakan dengan cik kakak, makan hingga tembam, tengok tibi dengan aksi kuak lentang bersama puan emak, ke pantai bersama keluarga, jenjalan dan bermain game… eh? yang tu pon kira masuk lah erk?? tetiba aku rasa teruja gila nak men game BIG FISH hohoho~

dah banyak mengarut aku nak berenti dulu, ada beberapa citer aku nak update tapi biarlah di next entri okeh? sebab aku nak tulis pelan pelan kerana tahap kerajinan jatuh merundum! hohoho~ so motip buat entri kali ini juz nak nyatakan aku masih idup dan aku ada di kampung… kui kui kui *sila lempang secara berjemaah*

*muka selenga di pagi hari, yaw!*

notatangan:: ada tiga entri masih dalam Q list… harap aku bertabah untuk menaip~~

2 thoughts on “…JUST A SIMPLE ENTRY TO LET U KNOW…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s