…RUPA-RUPANYA DIA DAH JANDA…

salam~

tetiba pulak aku baik aty bagai nak kasi salam kan? selalu main terjah je. tape tape aku sedang berusaha ke arah kebaikan~amin.

well, entri kali agak mengejut. mengejut? aku jelah kot yang mengejut dan terkejut… huhu. pes of all, korang kenai tak minah comel dibawah ini?

yea bagi aku dia comel dan namanya Wilma Muhammad, dia seorang artis. kalau korang ingat dia pernah berlakon dua filem aje kalau tak salah akulah; GHAZAL UNTUK RABIAH dan PASRAH. aku memang peminat dia, walau dia seksi dulu tapi aku suka dia sebab dia chantek dan sejak dia mendirikan rumah tangga aku bertambah minat sebab dia dah mula bertudung. seru sudah sampai…alhamdulillah~ 

tapi baru-baru ni kawan aku ada post something kat inbox fb aku, memang sangat terkejut comel sebab dia rupanya sudah menjanda atau dengan erti kata lain yang lebih manis dia sudah menjadi balu. tak sangka aku. citer suami dia dah meninggal ni pon dah lama dah bulan satu hari tu, suaminya seorang kaptain dan meninggal kerana terkena serangan jantung… nak tahu lebih lanjut boleh rujuk blog adik Wilma sendiri DISINI atau pun boleh juga di baca DISINI.

*comel giler anak dia yang perempuan rambut panjang tu*

apapun takziah kepada wilma, hurmmm aku baru tahu nak buat camne kan? semoga wilma tabah menghadapi hari mendatang. sesungguhnya Allah lebih menyayangi Kaptain Mahir dan Wilma sendiri kerana itu DIA memberikan ujian yang besar ini dengan mengambil orang yang paling kita sayangi.

notatangan:: yang hidup pasti mati. semoga rohnya ditempatkan disisi orang orang yang beriman dan dikasihiNya, amin~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s