…SUPER SPECIAL?…

Tarikh:: 03-November-2011

Masa:: 4.30pm

Tempat:: Didepan pc~

seperti yang dijanjikan nak update hadiah hadiah yang orang kasi ^_^  rasanya dah tak ada kot yang nak kasi adiah kat aku yang tak memang tak glamer ni kan? so memadailah tiga hadiah itu pun…

okeh pes of all, thanks to adik Hazanah Hanafi for da present. orang pertama yang kasi aku hadiah… huhuhu terharu terharu… hadiah beliau berbentuk mug.. wink wink wink

*mug munge munge pemberian adik zana, ada chance jadi minah munge aku cenggini*

then malam esoknya… inchik chenta hati ada datang kesini semata mata nak sambut besday cik manje yang banyak karenah ni.. muahahah… suprise! suprise! dia datang ambik aku dan bawak pegi makan kat secret recipe~ tempat yang aku idam idamkan nak makan~~ hohoho… tapi lepas ni memang tobat tak jejak makan dah… sebab… nanti aku citer dengan versi bergambar yeap.. kitaorang pegi secret recipe yang dekat dekat dengan sentul je.. maklumlah hari dah malam sangat, aku pun esoknya keje, dia pulak kena balik untuk bekerja jugak.

*depan:: kek indulgence chocolate, belakang:: rasberry haper ntah nama dia*

sumpah muak! lepas ni silalah jangan bagi lagi aku kek secret recipe… tak tertelan wei! huhuhu… manis tu dah satu hal… muak wei, aku makan separuh je tak boleh nak habiskan. huhuhu. tamau dah mintak kek SR ni.

*yang ni satu lagi makanan yang aku tak hengat nama dia… nasi goreng haper ntah dengan sate… *

inchik chenta hati kata nasi dia tak rasa apa, tawar kalau tak salah aku… aku tak rasa pon sebab perut sudah full tank. cuma aku sempat merasa sate ayam dia.. sedap! muahahahha

*fish n chips ~ yang ni je makanan yang aku egat namanya… muahahaha*

pun tak shedap! bagi aku sangat tidak sedap setakat ikan celop tepung then goreng aku pon boleh buat, lagi sedap dari ni… huh~ so tak mau dah makan.

oke itu adalah antara sebab sebab aku dah tamau ke SR, tak best mana pon. kek dia pon buat aku cepat muak… huhuhu, ingatkan cambest sangat la kan? indah khabar dari rupa ni.

*air chocolate haper menda ntah n ice lemon tea*

pelikkan? kalau tang makanan aku semua benda aku ingat tapi kalau makanan orang lain air pon aku tatau air apa… muahahaha! yelah air aku paling senang kot… tade bahasa bahasa yang menggeliatkan lidah. air dia okeyla not bad cuma ice lemon tea aku tawar setawar tawarnya… huhu… tapi aku boleh terima sebab aku dah makan benda yang manis manis kan?

kesimpulan, itulah antara sebab musabab kenapa aku dah tak rela nak ke SR. so lepas ni siapa siapa yang nak celebrated besday aku sila bawak aku ke Pizza Hut je… ngee tu jelah pon boleh masuk dengan tekak aku… KRR pon tak leh masuk tekak.

*natural beauty? muahahha*

then abes makan dok sembang sembang kejap then dia anta aku balik sebelum tu sempat bagi hadiah… errr.. hadiah… kenapa mahal sangat T_T tak pernah orang kasi hadiah semahal ini, takut aku nak terima. hurmmm aku takut andai sesuatu terjadi nanti macam mana? ungkit mengungkiti? hurmmm…

*Rantai emas putih berloketkan berlian*

Cik kakak pulak ada belikan baju untuk aku, tapi baju tu aku lom cuba lagi so masih tidak dapat mengambil gambar dan tidak dapat menghaploadnya. ti aku update kan jelah kalau aku dah ambik gambar hokey?

pape pon aku ucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga buat kalian semua… sangat sangat terharu dengan apa yang korang telah berikan, terima kasih kerana ikhlas buat kat aku semua benda ni.

Sayang korang ketat-ketat…. huhuhu

notatangan:: puan emak kasi duit… ingat nak beli mp3/mp4 lah.. buleh tak dapat dengan rm100 :p

6 thoughts on “…SUPER SPECIAL?…

    • ::kimonojepun::

      chenta hati tu bukan untuk suami kah? ke kau panggil apa kat mamat bujet bagus tu??? tebu? muahahaha… aku rasa ko kena masuk sekolah balik… tak pun terus mengkaji pasal diri aku, ko nak kutuk aku tp tak selidik habis2an… bodoh punya orang

  1. pergh syok tu…. ehh kimono jepon muncul kembali.. hahaha, apsalnye kimono, lantakkan dye la nk dpt ape pon, jeles plak ko nih.. hahaha kesian, kurang kasih syg ea?🙂

    • ::human::

      sebab dia tidak mampu nak dapat macam tu dari mamat bujet bagus tu… yelah setakat orang bawahan mana boleh kasi hadiah menarik tertarik ko memang da bomb kan?? jeles lah den dapat rantai harga ratus ratus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s