…MAAFKAN SAYA~SILA TINGGALKAN PESANAN SELEPAS BUNYI BEEPP…

Tarikh:: 07 December 2011

Masa:: 9.20am

Tempat:: Di dalam bilik sejuk beku

Hye all! Gud monink to my friends, followers (ada ke?), readers, bloggers and stalkers. ouh ya and also haters!! hohoho

tujuan entri dibuat-ditaip-dan dipublish adalah ingin meminta maaf kepada semua semua yang telah mengadd saya di dalam akaun facebook. ya amp00n pehal la bahasa beku sangat ni, penangan dari masterchef mesia yang sangat sangat baku, sesambil menggunakan tatabahasa dan nahu yang betul! seyes menyampah!

kepada sesiapa yang add saya dalam muka bukunya itu saya mintak maaf sebab tidak dapat mengapprove permintaan permintaan engkau orang. bukan saya berlagak atau apa lebih lebih lagi perasaaan famous de amous tu kan tapi saya memang tidak accept sebarang request dari manusia manusia yang saya tidak kenal dan tidak ada mutual friends. kalau ada blogger yang add dan saya tak approve i’m so sorry oke. muka buku adalah medium utama berborak mengeratkan silaturahim berkongsi cerita dengan semua kenkawan yang ada pada masa dulu dan sekarang.

wahhh kenapa aku jadi baik guna kata ganti nama “saya” ni…insaf kah? tak rock la beb guna saya, tukar balik jadi aku ye.

lain sebab… dulu aku ni jenis approve je sesaper yang add pastu dorang ni jadi silent friends lak dalam tu langsung tak ada nak komen ke haper ke, dah tu pejadahnya engkau orang add aku juz nak duk dalam list aku dan banyakkan list korang?? cuba gitau aku motip engkau orang buat macam tu?? dah satu keje lak aku nak meremove mana mana friends yang tidak aktif. jadi tidak kah kalian merasa pelik bila kalian mengapprove manusia manusia tidak dikenali ini dan sekadar duduk di kotak friendlist tidak berbuat apa apa, bertegur sapa~

so kepada blogger or reader (haters dan stalkers tak yah) aku sarankan korang yang add aku tu tinggalkan pesanan korang ni siapa…like blogger ke haper ke buleh tak? aku bukan demand tapi aku malas nak layan orang yang aku tak kenal lepas tu aku nak kena remove, nak nak lagik stalker. apa yang dia nak stalk pon aku tatau bukan hebat sangat pon kisah hidup aku… boleh macam tu?? ke engkau orang nak aku wujudkan fan page? muahahaha oke oke tayah bujet retis and engkau glamer sangat kan. belog pon tak ada orang baca nak bujet buat fanpage bagai huh! wakaka… dah dah dah sebelum aku lebih merepek dan terus perasan itu jelah aku nak gitau.

so selepas bunyi beep ini anda boleh tinggalkan pesanan anda di muka buku sayer. hakhakhak

notatangan:: beeeeeeppppp…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s