…BUKAN CINTA MANUSIA BIASA by DEWA…

sebenarnya mood tak ada nak update blog.
demam + batuk + selesema + sakit urat. pakej lengkap! siap ada percuma lagi.
layan lagu jelah….
 
 
  
Ku tetap mencintaimu masih
Meski kau tak cinta aku
Ku tetap merindukan  
Meski kau tak pernah merasa 
Sedikit pun untuk merindukan aku

Reff:
Cintaku ini bukan cinta milik manusia biasa
Cintaku ini cinta sejati yang paling sejati

Ku tetap memaafkan salahmu
Meski kau terus sakiti
Ku tetap menerima
Seribu kata maaf 
Yang selalu kau ucapkan
Dari bibirmu yang manis

Repeat Reff

Ku tetap mencintaimu masih
Meski kau tak cinta aku
Ku tetap merindukan
Meski kau tak pernah merasa sedikit pun
Untuk merindukan diriku
Merindukan aku

Repeat Reff [2x]

 
lagu ni memang sedap, tak payah cakap la… suara once memang mengancam, terancam dan diancam!
errr yang diancam tu aku.
tu tak pe , tu tak pe… yang aku salute nak mampuih bila tengok video clip lagu ni
Oh tuhan, salute aku kat ahmad Dhani, tengok dia main piano terpegun jap.
sampai sanggup video klip nyer semata-mata nak tengok dia main piano.
sambil berdiri kotttt….
ala kalau dia bohong pon pedulik apa aku, yang aku tahu cara dia main piona buat aku teruja
dan……
once hensem jugak yer, kbye! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s