…SIMPLEbutNOTHING GIVEAWAY…

Rasa rajin gila nak join GA dari dak Wida ni tuan empunya belog SIMPLEbutNOTHING, tuan empunya GA, tuan… emmm tuan apa lagi????

Korang pon boleh join sebab mudah sesangat…sambil makan NIPs boleh buat oke. tapi menangnya belum tentu la… buleh?

Kalau nak join meh klik DISINI

*boleh juga klik di banner untuk ke entri GA tersebut*

katanya jangan citer panjang panjang sebab dia malas nak membaca, peduli haper aku… aku nak taip jugak panjang panjang sampai engkau muntah wahai Cik Wida. sebab aku ni suka menaip, itu salah satu sebab kenapa aku suka berbelog. tapi kalau engkau nak muntah baca sampai habis dulu pastu muntahla sampai lebam!

– KENAPA AKU SUKA BERBLOGGING? –

# sebab aku memang suka bercerita, aku nak bercerita guna mulut kang tak terlayan orang orang disekeliling, kesian dorang jadi aku tulis jelah.

# aku lebih bijak dalam menulis/menaip dari berkata-kata. boleh?

# ini medium aku nak luahkan perasaan, medium aku nak memaki orang… sebab aku ni jenis bukan kaki maki kalau depan depan. aku jenis suka jaga ati orang walau ati aku macam biasa…. inche chenta hati je sanggup nak jaga.

# sebab aku leh cerita sal inche chenta hati aku gedix gedix dalam ni. kat luar? mampus muntah darah orang dibuatnya.

# sebab aku tak ramai kawan dan kawan baik aku jauh sangat sangat untuk aku bercerita, berkongsi masalah… jadi aku lepas kan kat sini.

# sebab aku nak glamer macam FL muahahahha. dah p mams~ berangan je lebey!

# sebab aku suka lah, kalau aku tak suka tak ada yo den nak buek kojo bodoh ni haa… cakap sorang sorang dalam belog. kojo corodik ko? pape pon aku memang suka berbelog, sebab jiwa aku memang terarah ke segala bentuk dan jenis penulisan. sebab tu aku pon ada tulis novel.

– TAGGING –

*walaupun aku tau korang takkan buat sebab korang malas aku tetap nak tagging korang…muahahahahha*

# Cik Izuee

# Puan Liza Fahmi

# PRIMADONA BRANDLICIOUS

# DNA (lalallala…)

– TARIKH TUTUP –

06 JANUARY 2012

notatangan:: haa hambek ko sekali…entri panjang walau semua orang lain buat seceot je. ko ader?

11 thoughts on “…SIMPLEbutNOTHING GIVEAWAY…

  1. Pingback: She called it’s SimpleButNothing « Aku dan DiriMu

  2. hehehe..SYMP okey..lajus siap sebab seciput ja aku but..hihi..bila aku baca balik,ada ayat x complete,adakah patut aku kata ‘since pemenang adalah rahsia’..kakaka..sepatutnya ‘since hadiah pemenang adalah rahsia’..haha..okey², da tukaq..;)

    • ::izuee::

      itulah pasal, masa aku baca aku pon macam pelik. 2-3 kali aku baca kat ayat tu… pemenang adalah rahsia. biar benar… hahahahha… pemenang adalah rahsia camne nak tahu sape pemenang? kihkihkih. klaka bha engkau.

  3. cam haremmmmm kan ko tag aku yer budak…. kena plak aku… ishk.. ape aku nk jawab???? budak x shantek ni mmg nk kena nih… nanti kau

    • ::Intan::

      wakakaka padan muka ko kak~ i like… ko tunggulah aku nak tag banyak banyak banyak lagi kat ko… ko tunggu oke.. aku sedang mencari benda yang best best untuk tag selapap kat belog ko! hahahahha… aku suka! aku suka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s