…BERHENTI BERBLOGGING, SAYONARA OLLS…

PESANAN DARI TUAN EMPUNYA BELOG :: CIK IEYZA AZMIEY

ATTENTION TO ALL READERS, FOLLOWERS, STALKERS, FRIENDERS AND HATERS. THIS BLOG WILL STOP UPDATING ITS CONTENT FOR A LONG TERM DUE TO HER OWNER THAT HAVING HEALTH PROBLEMS. SHE WILL UPDATE SOON WHEN EVERYTHING GONNA BE ALRITE. STAY MISS HER OKE. N PRAY FOR WHAT SHE WILL GONNA BE THROUGH. STAY KEEP IN TOUCH.

PERHATIAN KEPADA SEMUA PEMBACA, PENGIKUT, PENGINTIP, PENGKAWAN DAN PEMBENCI. BLOG INI AKAN MENGHENTIKAN PROSES ‘MENGHAPDET’ BUAT JANGKA MASA YANG AGAK LAMA AKIBAT DARI TUAN EMPUNYA BELOG YANG MENGALAMI MASALAH KESIHATAN. BELOG AKAN DI’UPDATE’ SETELAH SEMUANYA KEMBALI PULIH. SILA RINDUKAN BELIAU. DAN DOAKAN SEMOGA BELIAU CEPAT SEMBUH~ SEMOGA KETEMU LAGI DIALAM MAYA.

p/s:: aku nak mintak maaf sangat sangat pada rakan rakan facebook yang segelintirnya kata aku mem’block’ beliau lalu beliau merajuk dan membawa diri. TIDAK sayang sayangku. aku tidak pernah mem’block’ sesiapa *orang je selalu block aku -..-* sebenarnya akaun facebook itu telah aku deactived kan, maknanya aku telah tutup untuk sementara waktu atas sebab sebab tertentu.

aku akan berhenti berfacebook dan berbelog buat sementara waktu itu, ini bukanlah satu keputusan yang mudah bagi aku. tapi masa memaksa aku membuat keputusan ini. aku ada masalah masalah kesihatan yang tak mengizinkan aku bersenang lenang jadi bila aku dah kembali oke, kita akan bertemu lagi. sesiapa yang kata AKU BLOCK BELIAU~ AKU TAK BLOCK AKU CUMA DEACTIVED AKAUN, maknanya semua orang pon tak boleh tengok akaun aku…. SEMUA BUKAN BELIAU SEORANG SAJA.

SILA LAH JANGAN BERKECIL HATI dengan aku, kalau tak tahu sila bertanya aku dulu pada yang tahu number phone aku. Kalian semua, silalah contact aku melalui mesej, aku akan layan cuma tidak akan beronline buat masa ini. harap maklum. mengharapkan pengertian dari kalian semua dan beliau. aku tidak kuat untuk melalui semua ini seorang diri, jadi ini adalah keputusan terbaik aku yang aku mampu buat.

* LUV U ALLS~ SAYONARA UNTILL WE WILL MEET AGAIN🙂 *

notakakitangan:: haruskah diberi peluang kedua? adakah dia akan mensia2kannya juga?

14 thoughts on “…BERHENTI BERBLOGGING, SAYONARA OLLS…

  1. huhuhuhu..will miss ur post =D jaga diri, jangan lupa makan ubat, kalau takut makan pil cairkan/hancurkan =D berharap agar segalanya dipermudahkan, segalanya berkesudahan baik =D fight for ur life for ur happiness not others =D insya-Allah segala yg keruh akan kembali jernih..ambik masa k (hug) from stalker =P hahahhaa~

    • ::jasjamal:: auwww sedih oke! sayang kamu ketat2 tau. mekasih banyak2. akan masuk hospital insyaAllah isnin ini. moga tidak ditahan di wad.. uwaaaa… tamau tamau. mekasih banyak2 pray 4 me. muachhh bakal merindui kamu juga🙂 nanti saya dah oke saya komen post kamu banyak2 tau…..

    • ::karbon kopie::

      ha’ah la kak julia, sakit dalaman dan sakit hati sekali…haishhh hati remuk rendam, hancur lumat berkecai. sekarang ni dah oke memberi peluang kedua. insyaAllah… yang dalaman ni akan di cek sabtu ni.

  2. darling..watever reason behind, may Allah bless u always..keep on faith, be strong..lama aku ndak terjebak dlm alam maya ni..dlm seminggu jga,sbb aku balik kg..;) will miss u darl..apapun yg terjadi, wish u will come back sooner or later..

  3. always dear🙂 saya doakan Dr cakap, “xde pape yang serius, awak cuma kene duduk rumah, makan ubat ikot masa, rehat cukup-cukup, lepas tuh berjoging tiap-tiap petang” =D gud luck may god bless u dear!

    • ::jasjamal::

      thanks shayam! terharu oke! uhukuhukuhuk…..uwaaaaaa(lelebih plak dak ni..pang kang! -..-)
      menunggu masa, ritu tutup so tk dapat pegi. ni menunggu waktu sbb kakak sibuk… haishh~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s