…BERTAHUN SUDAH KU MENANTI DIRIMU…

perghh ko hader? motip tajuk? adalah tidak diketahui sama sekali. entah kenapa nak letak tajuk cenggitu sedangkan entri adalah lain sama sekali dan memang tiada kena mengena.

wahhh berzaman gila rasanya tak mencoret (mencoret oke bukan mencarut.. lempang karang) di belog ini… masuknya hari-hari tapi nak mencoret adalah kemalasan tahap gaban! eh… bukan malas, rajin je tapi tak ada mo0d. keterbizian yang sangat melampau lampau sesangat. cukup hiperbola tak ayat aku?

sepanjang bulan lepas macam orang gila je terkejar sana dan sini… bukan setakat itu aku rasa bulan ni pon sama. eh senang senang tulis sepanjang tahun la. alhamdulillah, Allah bagi aku sibuk sesangat sebab DIA nak aku lupakan apa yang berlaku pada aku selama ini.

memang sangat bizik super duper, aku rasa masa nak uruskan diri sendiri pon tak ada, usahkan kata masa untuk orang lain. nasib la aku ni SINGLE, kalau tak mesti pakwe aku dah merajuk 5 bulan dengan aku sebab tak ada masa langsung nak beramas mesra, eh? tapi pelan pelan la aku bercerita, takkanla aku nak letak semua dalam ni kan.. pengsan oke! so bila aku dah smooth n steady nanti kita singkap satu persatu. kena slow slow menulis, kalau tidak harus aku dengan idea idea sekali berlari bertempiaran. harap harap aku ingat lagi lah setiap kejadian yang berlaku. sebab benda ni dah berkurun tapi macam aku kata tiada mo0d n tiada masa mahu menghapdet ditambah kesengalan yang melanda pada diri semenjak dua menjak ni. ohh satu lagi ditambah dengan kesihatan yang tak begitu mengizinkan.

sekarang ni alhamdulillah sudah rasa sedikit damai dan tenang. dah boleh move on sikit demi sikit sebab tekad dalam hati. bukan senang hoi nak move on dalam hidup. lupakan segalanya. tapi aku yakin Allah sentiasa bersama aku, DIA membantu aku saat saat begini. so mulai saat ini akan pelan pelan menulis balik walau entri sudah basi. err hader aku kisah der? tade kan? ayuhhhh! kita chargas! hikssss~

*celebrate my new life!! eza must wake up and look forward. no turning back!*


2 thoughts on “…BERTAHUN SUDAH KU MENANTI DIRIMU…

  1. okehh…teruskan menulis coz sekarang aii sudah agak rajin membelogwalking kan diri aii…ngeee~~~ owhhh…skang sedang menggila melukis doodle…wahahahahha

    • ::Nicki::

      yezza, sekarang mula menaikkan semangat kembali… hehehe. bagus bagus, ti tiap2 hari kena jenguk disini tau. ahahaha, buleh la lukis doodle ai pulop. wink3!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s