REVIEW BLOG:: LANUN RANGGI~AUJINZ

ohok ohok *bunyi cam haper entah*

dah berzaman orang ni ada belog kedua, aku baru tahu. kah kah kah. *loser -..-* selama ini beliau sangatlah merajinkan diri mengkomen di belog picisan aku yang tak best dan tak glamer ini ….ouh beliau glamer dan beliau pemarah…eh? peramah actually… sangat suka mengkomen di belog beliau sebab beliau tak macam blogger pemes yang lain. nak aku sebutkan nama? oke……

antara blogger pemes gila tapi tak suka balas komen cuma suka approve komen….

1…..

errr tak payahla kot. tak pasal-pasal dari 3 orang mengkomen jadi 300 orang…. semua kutukan! oke hati tak kebal so silakan lupakan niat. *ayat cam haper!* cukupla aku cakap blogger pemes ni selalunya kalau kita komen, bulan jatuh keriba pon mereka tidak akan membalas komen hanya mengapprove sahaja… alasan… sibuk….yelahhh engkau sorang jelah sibuk, orang lain semua dok umah goyang kaki… eh? sentap pulak! oke berbalik dari sesi meraban, beliau ni memang rajin membalas komen… walau dok kata beliau tidak pemes, tak ada orang nak baca belog beliau…. beliau pentipu oke… banyak kot pengkomen tegar… oke jeles -..-‘

aku selalu ingat beliau hanya ada satu belog sahaja CLUELESS MUMBLE sebab tu aku tak hairan kat url yang diberikan… tetengok beliau ada dua belog. oke nak sentap sekali lagi, sampai ati kan kamu aujinz sorok-sorok belog dari eden! errr ada ke orang sorok sorok belog? ngee~ belog beliau satu lagi nama LANUN RANGGI (seperti header diatas…klik di tulisan merah itu dan boleh klik di header untuk ke belog beliau oke)

belog yang ni pon mabeles! aku suka riang ria dihari raya membaca dari awal post sampai abes, marathon 3 hari… *napok sangat tak buat keje* setiap kali baca, ketawa terbahak-bahak. gila la ayat beliau buat aku boleh imagine! baru aku tahu beliau ini pandai masak senanya dan beliau kacak….errrr… perlu ke? okeh tipu, aku tatau beliau kacak ke tidak sebab tak ada gambar beliau, beliau sensorang dok perasan kacak… hahaha! *ampon* belog LR ni bes sebab berkisarkan hidup beliau. CM juz kata-kata touch heart (touch heart?) bukan buthurt… don wori dan lukisan beliau yang mabeles. senanya kedua-dua belog ini mabeles. so silalah menyemak di belog beliau bersama menfollow beliau. 

notatangan:: inche aujinz… pomot pomot ni dapat pizza hut pree tak?? lalalala….

2 thoughts on “REVIEW BLOG:: LANUN RANGGI~AUJINZ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s