…ADAKAH PERLU BEGITU?….

Tarikh:: 23hb April 2012

Masa:: 9pm

Tempat:: Rumah ku syurga ku

Tadi sedang menstalker (menjadi stalker adalah kehebatan aku -..-”) kemudian terlihat satu post dikomen dan mengkomen… meneruskan pembacaan ke hujung cerita.

Tetiba rasa nak muntah. Sebab apa? Kalau kau kapel kau kena gediks bagi tahu seluruh dunia ke haper???? Bukan laki engkau pon. malu la sikit adik nak mention macam 2, malu la untuk mengediks, kita sama perempuan tolonglah menjaga maruah seorang perempuan. Akak pon pernah kapel tapi akak diam diam aja, tak perlu nak mention -pakwe ai, makwe dia- tapi ada jugak orang yang tahu… ouhh memang annoying gila membaca post itu tadi. Kalau putus? isk isk isk

Seyes ann0ying!!

*Tak mau jadi makwe derhaka*~sort of. ::rolling my eyes:: whatt thhheee~~ hurmm laki bini pon tade macam tu adik… kecuali laki bini tak cukup kasih sayang memang meroyan kat FB la. yang cukup kasih sayang diam2 je meset2 tade orang tau -..-”

perlu ke mention macam tu… “ai tamau jadi kekasih yang…..” (sila isi tempat kosong sendiri) kalau engkau dah memang pasangan bercinta tak payah mention pon orang tahu adik. entahla… motip sebenar sangat tidak dapat dikenal pasti~

 notatangan:: adoiii please la tamau stalker dah lepas ni, muntah hijau aku!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s