…ENTRI KHAS BUAT MINAHLETER…

Tarikh:: 08 Mei 2012

Masa:: 9.25am

Tempat:: Opis sejuk beku

Haritu ada seorang reader guna nickname “minahleter” (aiyarkk, aku tk paham kenapa tk mau letak nama sendiri, kesian mak bapak penat2 fikir nama korang). dia nak kenal rappers JMM yang aku citer kat entri sebelum sebelum ni. dah rappers tu pulak lebih glamer dari aku kan? mana aci!! penat penat aku tulis entri engkau nak kenal dia?? waaaaaaaa…. *nanges laju laju*

oke, ni adalah sebahagian dari gambar gambar rappers JMM tu. jika berminat silalah hubungi beliau… wakakaka. kalau agak agak tak cukup gambar yang aku kasi ni korang gi add FB dia, tengokla sampai muntah…

gambar diambil masa anugerah APC, bukan dia yang dapat anugerah tu *dah ko jangan pasan budin!* ni konon konon waktu bekerja la sesemat bukan main.

ni wajah sesemat kununya diluar waktu bekerja. eh? luar waktu bekerja ke ni?? entahla aku bantai je… makcik makcik jika berkenan sila hubungi beliau..

ini wajah sengal beliau. senanya beliau memang sengal… miahaha!! ampo0nn. well gambar aku kena ada. mana aci nak glamer sensorang. *ni letak gmbr wafi ni kang ada yang suh aku up entri sal wafi pulak..matik!*

so harap yang mintak nak kenal haritu sila lah berpuas hati dengan entri secoet aku, ko nak lebih lebih sila request sendiri. hahaha! aku tak reti nak up entri untuk orang… 

notatangan:: sila penuhi FB beliau jika nak berkenalan, aku tak masuk campo.

4 thoughts on “…ENTRI KHAS BUAT MINAHLETER…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s