…PROGRAM MENTERNAK LEMAK DENGAN JAYANYA…

Tarikh:: 11 April 2012

Masa:: 11am

Tempat:: KFC KL Sentral —> KLCC

Disebabkan komitmen yang diberikan berjaya dengan jayanya *konon* maka Puan kami yang baik hati lagi comel dan putih gebu *puji bujet nak suh belanja lagi* pon telah membelanja kami… beliau kasi duit so suka ati la nak buat apa…

well dalam ramai ramai ahli koir yang dapat hadir hanya 7 orang. macam biasalah balik balik muka ni jugak la kan… muka sape lagi…huh! kitaorang pegi mentekedarah kat kfc KL Sentral secara berjemaah. memang superb gila sebab mana kami pernah kuar reramai macam tu… habis habis jumpa kat tempat kerja je. nak beramas mesra kat tempat lain meh? mimpi la hoiii. adalah tidak sah berkumpul dengan tidak menganyam ketupat… hewhewhew

*muka muka comel kami yang hadir*

dibawah ini adalah muka muka buruk yang tidak boleh belah, sila jangan pengsan

habis aja sesi menternak lemak kami tawaf ke KLCC, yang ikut juz berlima yang lenlain semua sibuk nak balik dating! ceh.. yelah orang ada pakwe… saya tade… sob sob sob… *panggg!*

agak kejakunan bergaya seolah olah engkau tak pernah jejak KLCC, ngee. mang la aku ni belum tentu sebulan setahun sekali pon susah nak jejak KLCC, sebab aku selalu lupa nak bawak kad kredit aku nak pergi membeli di sana dengan erti kata lain barang sana mahal dan aku tak ada duit, sekian, terima kasih!

eh? mana gambar budin?? lalalalalla~ sajer nak sabotaj

then sebelum balik kami nak minum minum la dulu… yelah gila kering tekak beb. sebabnya dari aras bawah KLCC engkau boleh mentawaf sampai petrosains lepas tu engkau mentawaf ke bawah balik… seyes macam orang gila! 

dan aku ni dah meroyan sangat nak minum kat STARBUCKS… waaa aku rindu bau kopi di starbucks… yummehhh!! jadi dedayang memasing dan hulubalang hulubalang sekalian sila ikut beta minum di starbucks. sekali kat atas penuh dah terpaksa turun bawah balik minum kat luar… sekali………..luar pun penuh!!!!!! rasa nak menjerit hentak hentak kaki guling guling kat dataran KLCC tu boleh???

dengan rasa sedihnya pergi DOME, takpelah tak dapat starbucks dome pon dome la kan…apa nak buat *bujet* duduk dikerusi amek menu… sekali lagi terjojol bijik mata aku, baca tang harga… neskopi biasa rm15!! ohsemmmm!! oke apa kata kita ca alip but…..ngeee… memasing buat muka tak bersalah keluar sesambil waiter dia “Terima Kasih, Sila Datang Lagi” kehkehkeh…. sengal!! 

Then amek keputusan g pizza hut jelah… penuh! kami dah elok masuk orang pizza tuh suruh kami tunggu di luar sebabnya masih ada waiting list. oke seyes tensen! malas la terus merajuk pergi secret recipe sebelah dia. padan muka! orang nak makan kat dia tamau kasi kan? 

notatangan:: sekian, laporan lengkap dari saya ieyza azmiey… hewhewhew

notatangan 2:: korang, bes sangat dapat kawan dengan korang dapat outing semua. korang jangan lupa saya ya… nanti kita kuar lagi ya…..muachh!

4 thoughts on “…PROGRAM MENTERNAK LEMAK DENGAN JAYANYA…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s