…RANDOM 1#…

Tarikh:: 10 Mei 2012

Masa:: 10.30am

Tempat:: Opis sejuk beku

Cerita 1:: 
Semalam ada rangka satu entri bengang baik punyer, mang makian and cacian jelah ada kat dalam tu. Memang bengang gila aku dengan sorang mamat yang chatting dengan aku semalam. Tapi pagi ni tiba tiba rasa tak jadi nak post…entah sebab apa. Mungkin aku ni jenis marah kejap je (time bengang tu je) lepas tu esoknya aku dah boleh oke. Cuba engkau orang ajar aku nak jadi pemarah lama lama sikit boleh tak? Tak shukerrr >.<

Cerita 2::
Semalam meroyan kat FB hari ni aku nak meroyan kat belog pulak, boleh? Lantakla kan belog aku… lalalalla. emmm aku tetiba nak makan MEKDI n KEPCI BEKPAS!! nakkkk!!! teringin gila ni… mengidam ke haper entah. emm tapi susahla tak ada transport, pepagi nak mencari mekdi n kepci tu… mencik >.<

Cerita 3::
Ntah kenapa aku dah mula macam tak suka nak pandang sorang manusia ni… haishhh orang lain bermasalah dengan beliau aku pulak yang tak suka. dahla tu aku pon tak tau betul tak itu orangnya. aku teka dan aku rasa betul maka terus tak suka. ouhh inche sila bagitahu siapa orang itu sebelum orang lain yang tak bersalah saya benci. motip? entahlaaaa…suka2 aku ja. dahla semalam aku mimpi beliau n beliau bermesraan. mencik lagi >.<

*dua muka sebab tengah sedih n bengang, seyes bangun tido tu aku nanges nanges n dalam hati bengang gila…ntahapahapantah!*

Cerita 4::
Rasa nak bercuti panjang. tak boleh nak teruskan bekerja… jadi tak tentu hala, pepagi ni pon blur dah, Doc tanya pasal benda lain aku jawab benda lain, kepala otak tak berapa nak center. nak kena pandang muka beliau, muka orang itu, muka orang ini…. aku dah 5 bulan tak ambik cuti… pekerja contoh sangat kan? Orang lain punya masalah aku pon dah masukkan diri dalam masalah dia, so padan muka aku!

notatangan:: dah tatau nak tulis apa. aku macam jadi seorang yang LOSER gila sejak tahu cerita “itu” dan cerita “itu”

2 thoughts on “…RANDOM 1#…

  1. babe ? are you okay . chill okay. and keep smiling =)

    ohh I pun selalu macam tu. pernah sekali dah bengang dengan group mate. time tu jugak buat entry panjang berjela maki hamun cacian semua. tapi afew days after , macam takde perasaan dah.

    kalau marah , and macam , “balik rumah kang, kau tengoklah apa aku nak tulis”. tapi balik rumah takde idea dah. macam dah tak marah . suci terasa hati ini =p

    ada twitter babe ? mana tau lagi senan nak borak . follow me @cicitembikai. kalau nak lah =)

    • ::cici::

      kehkehkeh… biasalah emosi orang tua mang tk stabil macam ni… ngeee.
      tulah tu…mamat tu ai tk kenal pon baru je seminggu kenal beliau, eh sesuka hati sangat nak menghina ai macam kami dah kenal lama…banggang sangat!
      tapi las2 “lantak engkaula kan, loser mang macam tu”

      twitter ada, tp ai tk aktif. seyes tak reti nak guna n rasa cam tk bes.. keh…! FB ada la… tapi aktif ke tak aktif ke nanti ai pollo u k dear

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s