…REVIEM FILEM:: DARK SHADOWS…

Tarikh:: Seriously aku tak ingat… tapi tak salah awal bulan 5

Masa:: pon aku tak ingat… tak bawak tiketnya pulak…

Tempat:: GSC Mid Valley

mengekeluarkan diri dengan beliau. mentengok citer “Dark Shadows” lakonan my hero Johny Deep (dulu la sekarang dah tak hero sbb beliau sangat sangat huduh! kurus cengkung aja… isk)

citer dia bagi aku… emm bolehla tahan. nak kata best sangat sangat tu tak adalah… untuk santai je kan sebab jalan cerita pon tak berat, biasa biasa aja. yang bestnya cerita ni kelakar… setiap masa ada je benda yang dia kasi orang gelak. berkisarkan johny deep yang disumpah oleh perempuan sihir yang minat kat dia tu untuk jadi dracula dan puan wife beliau matik disebabkan perempuan sihir tu. akhirnya johny deep dikurung dalam keranda dan ditanam untuk beratus tahun la kot. then akhirnya dia bangkit semula selepas abad demi abad dan cari balik rumah lama beliau, terjumpa pulak keluarga pelik tu dimana ada seorang perempuan yang muka dia sejibik wife zaman lampau beliau…. itu apa yang aku paham la, sebab tak berapa nak focus melihat cerita ini. wakakakaka!

aku bagi 3 bintang sebab filem dia jenis santai tak payah kepala otak nak fikir… 

para pelakon:-

*heroin citer… tak chantek… tak sesuai dgn johny deep… agagagga*

*perempuan sihir (ular)… dia jahat tp aku suka dia sebab dia chantek*

*tuan rumah yang tahu segala cerita*

*nurse tapi cuba ambik kesempatan atas kebaikan hero*

*anak tuan rumah yang jugak jadian…aku tk egat apa… rubah? seringala?*

Sinopsis:- 

The beginning of the show introduces Victoria Winters (Alexandra Moltke) and the members of the Collins family, who reside on top of Widows’ Hill in a house called Collinwood in Collinsport, Maine. Victoria was orphaned, and she came to Collinwood to find out more about her eerie past, including why she was invited to work there in the first place. At first Victoria is alarmed over the erratic behavior of her boss, Roger Collins, whom she eventually suspects might want to murder her. His young son David Collins (David Henesy) tell her that he hates her when he first meets her downstairs in the middle of the night and, later, he would constantly tell Victoria of the ghosts he saw. Victoria also encountered the ghost of Josette Collins (Kathryn Leigh Scott) when she was looking through the closed-off west wing of Collinwood. Roger’s wife and David’s mother Laura Collins (Diana Millay) returned to Collinwood and proceeded to wreak havoc on her family members, resorting to the use of magic. Laura ended up facing an early demise herself. Elizabeth, the matriarch of the family and Roger’s sister, hadn’t left Collinwood in 18 years and seems to guard a room in the basement carefully. Viewers learn much later that this is because she killed her former husband Paul with whom she had her daughter Carolyn, who is a main character who befriended the new nanny Victoria at the beginning of the story.

notatangan:: simple entri sebab aku malas dan mengantuk… menulis ni untuk menghilangkan kantukan demi kantukan 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s