…AKU ADALAH MENJELES…

Hadiah Hari Guru untuk cik kakak daripada anak murid dan cikgu.
kecuali kotak pensonic itu, itu kotak tibi rumah aku… agagagga.
banyak kan hadiah beliau. ouhhh jeles sangat oke. setahun pon belom tentu aku boleh kumpul sebanyak itu.

*banyak gila kan?? ko mampu sehari dapat macam ni??*

 *yang ini paling bermakna katanya… buat dia terharu gila. dari anak murid beliau*

yang paling best aku pun dapat sekali tau. cik kakak bagi aku.
sebab beliau malas nak pergi jadi berilah pada cik adiknya yang suka gila berjalan ni… sesambil mentambahkan lelemak tepu dibadan….

yezza, jemputan makan di Hotel Hilton Pee Jay. hewhewhew… sangat berbahagia rasanya. so decide nak pergi dengan inche lah nanti. inche kata awal bulan 7 ni.
tak salah aku dia boleh start makan dari tengah hari sampai ke malam. hewhewhew.
bahagia sangat kan?
orang lain punya lucky draw orang lain tolong habiskan… kohkohkoh!
tak sabar nak pergi makan dengan inche, berdating berdua keluar masuk hotel ini macam orang kaya kaya. kehhhh!

3 thoughts on “…AKU ADALAH MENJELES…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s