…MARI KITA MEREMBESKAN AILIO…


Tarikh:: 06 Julai 2012

Masa:: 10.30am

tadi gatal tangan pergi bukak satu satu belog ni lepas tu pergi pulak baca dari first entri beliau sampai terkini. banggang sangat kan? sendiri cari pasal sendiri meroyan. padan muka!

tahu belog saper aku bukak?? haaa aku ni senanya nak sangat tengok kak senduk tu camne orangnya, dalam belog beliau aku tak boleh tengok gambar semua jadi tanda seruan gitu <!> tak paham kenapa, jadi gigihla mencari kat belog kawan beliau. chantek rupanya kak senduk ni…. ^_^ chantek chantek!

tapi aku salah masuk belog…. aku pegi masuk belog yang mampu merembeskan ailio (baca:: air liur) iaitu tak lain tak bukan belog HoTmaMa katanya… terus aku meroyan mentengok gambar gambar di dalam

Nak! nak! nak!!
*Ciskek snickers namanya… kalau aku bukan saja extra stoberi, snickers…almond semua aku nak extra…kehkehkeh!*

*Yang ni pong sama ciskek snickers… shedap jugerk…semua extra*

*Oke letss nanges! huhuhu…. juling mata mentengok Blueberi Ciskek ini…kakak kenapa engkau mendera aku sebegini*

dah puas mendera mata dan mengesat ailio..?hehe.. so apa lagi bagi yang dah kempunan tahap gaban macam aku sila ke belog beliau (hotmama) atau korang boleh ajek email beliau di ibualesha(at)yahoo(dot)com or add beliau di pesbuk Nurlela binti Mazlan (kalau tak salah aku…kehkehkeh)

aku bukannya tak boleh nak membeli kek kek ini semua tapi kalau aku beli saper nak pick up? puchong tuhh! naik moto boleh pickup tak? memang taklah, celah mana engkau nak letak kan? kena mentunggu inche amek kereta dulu baru boleh mendera beliau ke puchong segera yang mungkin. kehkehkeh! *inche, dengarlah rayuan ku ini…(sambil mata sinar sinar macam sinchan)*
memang nak sangat aku tempah dengan hotmama ni, sebab rata-rata ramai yang kasik respon positif dan ramai orang tempah, dah tentu tentu la shedap kan?? kalau tak caya boleh tanya kawan aku yang comel tu kaka Zuran (kakak, ko hengat den tatau ko tempah kek dengan beliau twice? eh… kakak kan?? ke saya salah?? kehkehkeh)

apapun aku nengok harga keknya pon berpatutan, susah oke nak cari kek murah sekarang ni, tapi kalau harga lama masih beliau kekalkan memang boleh juling la mata korang tengok, murah hokey! untuk maklumat lanjut si ke kaunter 9….(tanya beliau la pe lagi)

notatangan:: nak…saper buleh tolong pickupkan??? huhuhu

notatangan2:: maaf malas nak layan.

8 thoughts on “…MARI KITA MEREMBESKAN AILIO…

  1. wa..wa..wa…baru nak komen ai pernah tempah kek ngan kak lela nih…sekali yu dah tau!! waarghh memang sedap tau…ai siap fren ngan ahkak senduk ngan kak lela ni kat fb tau…sebab dia dari tk minat ciskek terus terjebak !! seyes best!

    • :: Kaka Zuran ::

      Ai tau sebab ai baca dari awal belog dia… nampak la dia upload gambar n nama u kat situ.. hewhewhew… mang terbaik la… ai nampak pon dh terliur, mang shedap la tuh… nak tempah tp nk kena amek sendiri…
      nantila tunggu inche amek kete dulu…kehkehkeh!!

  2. aiyooo! promote ciskek hakakkkkkkkk!! tq hadekkk… klu ode sila bg tahu, hakak berbangga diri nak bg 50% diskaun utk ciskek hakak! lalala

    • ::Hotmama::

      wahhhh 50% !!! ramai la orang tolong pomot lepas ni sbb nak dapat diskaun. kehkehkeh… insyaAllah. nanti ai paksa inche ai amek kete beliau cepat2 leh order laju2 dengan kamu. ciskek kamu memang buat ai tk tido malam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s