…TUTUP BLOG…

ada seorang makhluk Allah telah menyuruh aku menutup belog aku yang lagi satu itu…
aku nak kata…
“Hey… suka hati aku lah belog aku, aku nak tutup ke nak bukak ke… nak tulis haper sekali pun… belog aku, atas nama aku… tak suruh engkau baca n hapdet pon…”
Bolehhhh????
Kalau dah tahu sakit dihati tak payah baca, yang engkau pergi sibuk sibuk cari belog aku lepas tu baca,
lepas tu suruh aku tutup… eh? engkau kenapa??? ada aku suruh engkau cari n baca ke? tak de kan??
Seyes tak paham… Aku akan tutup bila aku rasa nak tutup engkau tak payah nak request2… K Bai

[UPDATE] benda tu dah lama berzaman dah… pastu ko kecoh2 pergi bangkitkan balik… aku yang senyap ni, dah engkau bising mcm ko sorang je terluka…apa lagi makin aku nak hapdet n makin aku tak nak tutup… lgpn blog tu bukan aku yg jaga sekarang, id n pword pon aku dah lupa… sama ada auto publish or mang orang yg “jaga” tu pergi publishkan sbb benda2 tu ada dlm draf… aku dah cuba nak jadi baik, malas nk layan, nak senyap je… tapi engkau sentiasa nak cari pasal kenapa. cakap leklok tak boleh ke??? atleast bertanya la dulu… meroyan tak tentu pasal, macam aku pulak yang jadi isteri pastu ko rebut laki aku!! memang aku dah lama suruh org yg “jaga” tu tolong tutupkan sbb aku tak reti… tapi dah ko meroyan mang dgn aku n dia sakit hati… email aku leklok tak boleh… ko mang tak ada adab ke apa?? perlu ke aku terangkan pada ko? tapi dah nampak sangat ko melampaui batas mang harusla aku cerita panjang lebar. ko baca la email2 ko sblm ni, macam mana ayat ko… nak suruh orang hormat ko, silalah belajar hormat orang dulu…

notatangan:: tak habis habis nak kacau hidup aku, aku tak ada pon kacau hidup engkau, sibuk pasal ko… amek tahu pon aku dah tak hingin… haishhh!!

4 thoughts on “…TUTUP BLOG…

  1. ngeh3 .. lawak2 .. nmpk sgt nak tarik perhatian manusia len kan .. ishhh .. wat malu jak 0rg cm ya .. da 0rg tak layan tu xpyh la seb0k mencarik pasal .. macam dia s0rang ade laki heh ! huuhaiii kalo aku jadik laki beliau tu malu wehh psl binik aku suke carik psl gan 0rg len .. ehhh tak pk maruah laki ke ?? pelik btl ..

    • ::Power Ranges Biru::

      cerita tu dah lama kot… kecoh pehal kan?
      nak menipu pun agak agakla… takde pon aku link kan dgn laki dia sbb apa sbb link tu request dia pending… dan belog tu pun dh ditutup… so link pemenda lagi kan, kecuali engko mencarik… hidup kalau tak menipu tak sah, nampak je baik tapi hati busuk rupanya…
      dahla… tayah dilayan…

  2. tu la kan ieyza azmiey .. setau aku la ceta tu da lma b’lalu tp p0mpuan ni mer0yan tak tentu hala .. tak pe la kakak .. padam jer la gamba laki dia tu yg k0n0nnye milik dia s0rg .. heh ! dia lupe k0t laki dia tu bukan milik dia yg abadi TAPI milik DIA YANG DI ATAS SANA .. haiiilaaaa p0mpuan 0wh p0mpuan .. dari k0 seb0k carik psl gan 0rg, lebih baek k0 jaga rumah tangga k0 .. jgn sampai satu masa nti laki k0 ulang balik sejarah lama nti tak pasal2 k0 yg sakit aty .. heeeee peace !!!

    • ::Power Ranges Biru::

      Ai nak LIKE banyak banyak banyak buleh tak?? napa takde butang LIKE ni… nak LIKE sejuta kali ^_^
      dah2 tayah dilayan manusia kekurangan kasih sayang, nanti kita tak bahagia macam dia….

Comments are closed.