…UNTUK INCHE BOYFRIEND MEMASING….

HOW TO TREAT UR GIRL…

1. Tell her she is beautiful… always call her beautiful & sweet. Take a photo with her.
(bistu kalau tak chantek takkan la korang tergedik2 nak kat dia kan?? gituuu… tayahla segan segan nak amek gambo. awek korang jugak kan bukannya org lain pon)

2. Don’t go hang out with your ex when she is not with you, you might not realize how badly it hurts her…
(sama ada dengan kawan kawan lain pon, seboleh bolehnya tak payahla nak menggatal keluar kalau dah tahu ex korang tu ada… seyesly its hurt. kalau nak sangat kuar, ajak awek korang sekali… dah tak ada apa2 kan so buat la cara tak ada apa2, walau alasannya “hanya kawan”, “kawan sekerja” or whatever)

3. Write her notes or call her just to say “hi”
(kenapa lelaki susah sangat nak menulis? betapa cakar ayam pon tulisan, dapat menggembirakan hati perempuan tahu?)

4. If you’re talking to another girl. when you’re done talking, walk over and hug her and kiss her… let her know she’s yours and they aren’t
(emmm perlu ke? entahla aku sekadar kopi pasta, korang fikir la sendiri ya. memasing dah besau)

5. Introduce her to your friends… as your girlfriend
(tak perlu nak sorok sorok kot dah kalau memang dia awek engkau. perlu ke? dah engkau kenapa? malu sebab dia awek engkau, kalau gitu tayah la kapel. ish tak paham… kecualilah engkau nak sembunyikan sesuatu kan? huurmm?? )

6. Make her laugh
(tak perlu masuk rajalawak atau jadik joker. cuba lawak lawak sengal ubi. kang gelak 24jam kang orang kata gila pulak)

7. Lets her fall asleep in your arms….
(ermmm, aku tak ada idea nak komen apa… hahahaha)

8. Look her in the eyes and smile…

9. If you’re listening to music, let her listen to0…

10. Remember her birthday and get her something, even if its a simple and inexpensive. when its came from YOU, its means all the world to HER….
(tayah jelaskan dengan lebih lanjut, korang paham kot. lau tak paham meh aku sekolah kan balik -..-”)

11. When she gives you a present on your birthday, or just whenever take it and tell her you love it, even if you don’t (it’ll make her happy)
(kalau korang tolak, korang takkan tahu betapa keciknya ati perempuan tu tau! amekla walau korang tak nak. yang tu pun nak kena ajar ke? haishhh)

12. Always call her when you say you will, it may not seem like it, but it does hurt her and makes her think you don’t care so call even if you can only talk for a minute. Girls don’t necessarily have to have an hour long conversation every night but its nice for us to hear your voice even for a quick hello.
(tp mcm aku, aku tk kisah kalau dia tak kol memalam, janji mesej dahla. kalau senyap mmg sampai esok aku mogok tak mau mesej jugak. boleh? tapi kalau berjanji nak kol. sila tepati. kecuali ada hal, juz send a simple msj gitau dia engkau ada hal, dan akan cerita kemudian)

13. Give her what she wants.
(matikla… hahahaha)

14. Recognize the small things… they usually mean the most

15. Send her text before you go to sleep and wake up; let her know you are always think of her…
(ni aku je yg selalu buat, MR Her?? dia men tido je sesuka hati dia. tak ada nya nak wish wish)

16. Talk to her about your problem; it will prove you trust her.

17. When she say she love you more; deny it and fight back.

18. Walk her home; it makes her feel protected
(mekasih Mr Her🙂 )

19. Be there for her when she needs you. If she doesn’t need you, be there anyway so she knew she can always count on you…
(reti?)

20. Comfort her when she cries, wipe away her tears

21. Bring her flowers for no reason
(dia bagi kek SR, boleh???hahahha)

22. Hug her from behind, when you hug her, hold her in your arms for as long as possible.

23. If you love her. don’t just tell her but PROVE IT!!!!!!!
(tak reti reti lagi ke hoihhh?)

notatangan:: kejujuran adalah kunci kejayaan perhubungan. tapi dimana letaknya kunci itu jika kejujuran pun engkau cuba selindungkan? something hidden? yesss…

2 thoughts on “…UNTUK INCHE BOYFRIEND MEMASING….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s