…REVIEW FILEM:: BRAVE…

Tarikh:: 18 Julai 2012

Masa:: 10pm

Lokasi:: MBO Ampang

 

Sinopsis::

An impetuous princess discovers that her reckless choice has put both her family and her father’s kingdom in peril in this animated adventure from Pixar films. As a toddler, Merida (voice of Kelly MacDonald) saw her father, King Fergus (Billy Connolly), do battle with one of the fiercest animals in the kingdom — a horribly scarred hulk of a bear named Mordu. Though Fergus lost his leg defending his family, Merida and her mother, Queen Elinor (Emma Thompson), managed to escape the beast before it vanished back into the forest. Years later, Merida has grown up to become not just a skilled archer, but also a beautiful princess who inspires a competition among the eligible bachelors in the land. But Merida has little interest in getting married, and the harder her mother pushes the issue, the more fiercely she resists it. When the tournament for her hand gets under way and a deep divide opens between mother and daughter, Merida makes a wish that threatens the future of both her family and the entire kingdom. Now, with only a brief window of time to set things right, Merida must summon the courage to atone for her mistake and prevent a past tragedy from destroying any hope for a peaceful future.

Review::

Oke, baru reti nak buat review bila dah masuk bulan Ogos gitu… dasar! Sebab sekarang tengah syok gila men game, layan je tu yang pemalas gila nak update tu.
Bagi aku cerita dia boleh tahan… mengenai seorang puteri yang pandai memanah, tidak mengikut courtesy keluarganya. Dia ni nak memecah tradisi keluarga, tidak mahu berkahwin dalam usia muda walaupun ibunya dah menjemput tiga orang jejaka dari negeri berlainan untuk dipilihnya, dia pula mencari idea untuk mengelak. 
Bila sedang melarikan diri kerana tidak mahu berkahwin, dia terjumpa cahaya biru yang membawanya berjumpa nenek tua dimana dia ingin menyihir ibunya supaya menukar fikiran tentang perkahwinan. Namun, ada kesalahan yang berlaku.
Dan dia juga dapat merungkaikan sihir seekor beruang buas bernama “mordu”

Part klaka tak hengat tu kurang la rasanya. Tapi bab sedih tu ada bila dia nak rungkaikan kembali sihir keatas ibunya… menangis mendengar kata-katanya. adess…malu sayer inche mentengok saya menangis… pastu tak habis habis beliau membahan saya. Bagus! -..-”

Aku bagi 3 bintang… sebab aku tak minat sangat cita kartun/animasi pemenda segalak ni… hewhewhew…

notatangan:: bulan poser terpaksa hentikan segala aktiviti tak berpaedah ini. bistu takkan engkau nak berbuka puasa dalam panggung gitu, kanns?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s