…MISI MENGHANTAR…

Tarikh:: 07 Ogos 2012

Masa:: 10.40am

Tempat:: Opis yang kurang sejuk beku (bagus!)

*sudah selesai akhirnya… so akan hantar tengah hari ni*

*weeeeeee!!* 
sila lempang…. hahaha…
untuk MR Her

akhirnya setelah berminggu tertangguh nak tulis, siap jugak semalam… mekasih sebab masih ada yang sudi nak terima kad raya dari diri ini..hiksss! walaupun setakat 5 orang je… hohoho… entah nape org zaman sekarang dah tak minat nak hantar dan terima kad raya… aku sorang je yang teruja. adesss!

19 thoughts on “…MISI MENGHANTAR…

  1. kitenyer xde eh? sob3…batu belah batu bertangkup..makan la kite kunyah la kite telan la kite…kite kempunan kad raya eza muchuk sob3😦

    • ::Kak Q::

      hep hep hep!!! ngader tau, kan ke kita dah tanya ritu sape nak kad raya boleh kasi kita alamat. akak tk cakap pon akak nak…. alaaa majok la cenggini… huhu… tgkla lau sempat kita anta k kakak cayunk

  2. alalala….saya punyer pong takde….ngee~~ kita dah jarang online pecebuk jadi tak berapa nak tau dah apa yg berlaku…wuwuwuwuwu cedey sebab pecebuk takleh on kat opis….

    • ::nicki::

      saya pong tidak boleh la dear… cuma boleh on waktu rehat je… tu pon jarang sangat ai nak on sbb bosan la fb sekarang…. hahahaha! kekadang je… hurmmm yelah2 ti ai gi beli setem semua benda… kalau sempat la yea… kalau korang nak sila pm alamat… ai malas nak godek alamat2 u all semua, kat mana ntah ai taruk… kalau sempat oke. no promises…..

  3. oklah yunkk leh on waktu rehat…aii langsung xleh nak on…opis telah berlaku kejamm….tapi makin lama makin tak besh keje kat sini..macam nak mintak tukar jer…owhh tidak mengapalah yunkk…kesian dekat u…next year lah antar kad raya kat aii yer…ngee~~

    • ::nicki::

      hahaha, tp saya pulak yg rasa bosan gila nak bukak fb, skrg ni waktu rehat keje men game je. kihkihkih…. sampai deactive fb sbb rasa bosan…kehkehkeh! nanti tk bosan aktif la balik. boleh? ai pon nak mintak tukat… u nak tukar mana??

        • ::nicki::

          yelah sbb u pon dah ada rumah yg selesa kat sana kan, tkkan nak pindah randah bagai pulak kan? hurmmm ntahla… ai tunggu beliau menjadik inche hubby la kot baru leh bertukar… tp macam lambat gila je, tk sanggup la… ai nak bertukar tahun ni

  4. alalalalaaaaaa.. xper tahun depan.. seblum request..
    kitter send address umah siap2.. ahahahhaaa..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s