…MOHON AMPUN DAN MAAF…

rasa banyak gila nak hapdet dan memang sebenarnya macam macam cerita yang aku nak tulis tapi tak sempat seterusnya dah jadi cerita basi… tak pelah basi pon basi lah later later akan ku hapdet. hader aku kisah?? janji aku hapdet jugak kan walau dah berkulat…

aku terlalu sibuk, banyak sangat benda nak buat dalam seminggu dua ni maklumlah nak raya dah kan… (eh esok la raya… malam ni sempat pulak buat short update)

dikesempatan ni nak ucapkan terima kasih kepada kalian yang setia berkunjung di belog yang tak seberapa ni… walau pun hanya menjadi silent readers mahupun stalkers… tak kisahlah… terima kasih banyak banyak. tanpa kalian mungkin belog ini akan lebih membosankan… aku nak mintak maaf andai ada salah dan silap disepanjang pertuturan di belog mahupun dikomen…. aku ni cakap main lepas je dengan harapan korang tak terasa la, senanya tak ada niat pape pun. dan mohon halalkan semuanya jika aku ada terambil apa apa dari korang.

later akan ku hapdet seboleh yang mungkin cerita cerita basi itu…. sekian SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI… 19 August 2012
sayang korang ketat ketat….

notatangan:: rindu sangat pada MR HER yang tengah bergumbira beraya di Johor sekarang… doa saya, semoga awak sentiasa berbahagia dan bergembira…. semoga raya kali ini lebih bermakna dari tahun tahun yang sebelumnya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s