…FILEM REVIEW:: TOTAL RECALL n STEP UP REVOLUTION…

juz a quick and simple update…

dari sehari ke sehari nak hapdet tak jugak lepas lepas sebab tahap kemalasan memang hebat… kali ni juz a simple update untuk filem yang aku dah tonton sebab dah lama sangat aku peram… mo0d menulis pon sebenarnya masih tiada, tak tau dia lari kemana. cuba kejar tapi masih tak dapat dapat. hurmmm…

TOTAL RECALL

review:: so far bagi aku cerita dia oke, boleh tahan la sebab banyak jugak aksi lawan lawan gitu… tapi agak kebengangan la sebab naper hero dia cam lembik je… tak reti lawan leklok ke? dengan pompuan pong leh kalah. camne tu… cerita ni dua dua perempuan adalah chantek, so amat suka melihat bila ada hero or heroin heroin yang chantek itu… ngeee. aku bagi 3 bintang…. kate dalam citer ni chantek gila walaupun jahat.

sinopsis:: A factory worker, Douglas Quaid, begins to suspect that he is a spy after visiting Rekall – a company that provides its clients with implanted fake memories of a life they would like to have led – goes wrong and he finds himself on the run.

STEP UP REVOLUTION

review:: okies, boleh tahan jugak sebab tarian yang dipertaruhkan dalam filem ni memang mabeles, yang boleh diterima pakai dalam 2-3 tarian… paling aku suka tarian dorang pakai baju kot kat opis tu, serious mengkagumkan. rasa cam nak join menari sama, boleh? nape la tak dibuat kat mesia ni. sah sah orang pertama isi borang pastu orang pertama jugak yang kena reject…kehkehkeh… yang lain lain macam tak best sangat sebab biasa biasa je. aku rasa kalau dari awal lagi tarian dia dapat menarik setiap minat dan kekaguman penonton mesti aku boleh kasi 4 bintang or 4 setengah bintang….sayangnya banyak tarian yang agak merapu macam tarian jalanan tu… ermmm, tak best… tapi aku boleh terus lekatkan punggung dikerusi sebab tarian berbaju kot tu.. satu lagi aku tak ingat yang mana. hahaha. aku bagi 3 1/2 bintang.

sinopsis:: Emily arrives in Miami with aspirations to become a professional dancer. She sparks with Sean, the leader of a dance crew whose neighborhood is threatened by Emily’s father’s development plans.

notatangan:: kalau itu semua lakonan. memang hebat lakonan engkau.

5 thoughts on “…FILEM REVIEW:: TOTAL RECALL n STEP UP REVOLUTION…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s