…ADA BENDA YANG NAK DIBERITAHU…

Hye my dearest Readers n Frienzy~

cewah! memang suka buang tebiat macam tu -..-

okeh now aku dah buat page untuk wordpress ini.
since semua bising bising, blog aku tak boleh nak follow la sesangat katanya
sebab aku sendiri tak reti nak letak kotak follower tu jadi terpaksa buat page.
sesape yang reti nak buat kotak follower kat wordpress ni silalah jadi “ambil galah tolong jolokkan” ya…

jadiknya sementara ini eloklah kiranya aku buat page aje.
senang korang nak like like and update citer terbaru *ceh! macam la ada orang heran*
tapi tak kisah pong… korang heran ke tak heran ke tatap aku nak buat jugak.
sebab lain adalah aku bosan tak ada kerja jadi create jelah page ni kat fb… kohkohkoh!! *batuk kering?*

jadi kenkorang jejangan la memalu dan sesegan pulek nak like page aku tu oke,
kalau tak aku lak yang malu sebab tak dapat sambutan. jadi silalah like…. tampa nak?

boleh like DISINI~ FANPAGE TRu3 L0v3R *fanpage la sangat*

*ni haaa FB PAGE aku… aku try cari gambar yang aku gunakan untuk blog ni, susah pulak nak dapatkan balik… camne nih? bila aku save yang dalam blog, dia kata kecik sangat pulak…. jenuh la aku nak kena godek balik jap lagi ni*

ada satu lagi cara lain untuk mengetahui kehapdetan aku selain daripada FB PAGE ni.
pas korang like… korang boleh jugak tampal hapdet hapdet aku kat belog korang
*walau tak penting pon aku hapdet ke idok… ngeh ngeh ngeh*
takpe, buat je untuk menjaminkan keamanan bersama.

sape sape yang pakai blogspot and asking me camne nak follow dalam blog apa yang di update…
meh aku ajarkan… bukan untuk aku je tapi korang leh aplikasikan kat belog orang lain yang korang minat
tapi tak reti nak or tak boleh nak follow belog orang tu. korang boleh cuba cara ni…
*untuk blogspot sahaja*

main page blog korang….
korang pergi dekat tempat yang korang dok pollo-pollo orang tu kan aka bloglist….
klik edit kat gambar spanar tu

klik kat edit (spanar) tu dia kan pop up benda alah ni kan….

then klik la Add to List tu… pop up pulak satu kotak kecil yang lain

masukkan Add by URL tu, link blog korang nak masukkan dalam bloglist korang. sama ada korang hafal sendiri atau pun korang boleh je kopi paste kan dari blog orang tu kat url atas tu kan…. then finish boleh la klik Add~

and……. taraaaa……. dah selesai masalah negara korang…. tapi……

jangan lupa klik save pulak…..kang wassalam~

and taarrrraaaaaaaaa sekali lagi……….

8 thoughts on “…ADA BENDA YANG NAK DIBERITAHU…

  1. fanpage.. kerlass k0 jah!! theheheheee..
    okay jugak.. senang nak reading bl0g.. keep it up~🙂

    • ::Snow::

      fanpage la sangat…. fan nya takde pong… hahaha… ramai kenkawan susah nak pollo katanya. nahhh ai dh kasi kemudahan ni, byk bunyik agy… ai letak dalam gua… hahaha

    • ::Budak Nakal::

      ehhh dah lama la org kai wordpress wahai inche koz ku sayang…. dari dulu lagi kan…. napok sangat koz dh lama tk masuk blog orang…..weho!

  2. wahhh…. currlazzz u olss ada fanpage…ngee~~
    nnt leh la saya menempel jugak lah dekat fanpage awak ehh…
    tp sudah lama tak menghapdet belog..
    kemalasan melanda sangat2 lah…huhuhuhu

    • ::Nicki::

      Fanpage la sangat, berapa kerat je yang like pong. hahahaha… silalah menempel jugak… ai like…
      Ai tatau napa sangatla rajin sekarang ni hapdet blog. U pong rajin kanlah jugerk >.<

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s