…UNTUK PESAN PESANAN…

Di sebalik cerita SILENT HILLs…

kenkawan disayangi, kalau korang pergi panggung silalah behave sikit ye…
memanglah engkau bayar kan… tapi engkau ingat engkau sorang je ke yang bayar???
semua orang bayar beb dan dia orang berhak untuk dapatkan privasi dorang sendiri.
kalau ini cerita lawak aku tak kisah engkau nak merempan pemenda dalam tu…..

aku paling menyampah kat sekumpulan manusia yang dah tak berapa nak berupa manusia…
masa tengok silent hill, dorang sekumpulan ni dok kusi sebelah kanan we olls…
siap angkat kaki wooo letak atas kusi, ada yang baring…. lepas tu time seram, ada yang bertempik…
oke itu takpe, normal la kan…. tapi sampai 80 kali melatah keluar perkataan baby pejadah entah…
siap carut carut pemenda semua… sambil tu kan kawan yang belakang pi sergah yang depan suruh terkejut. then ketawa la… pastu ada la yang bersembang sampai satu panggung boleh dengar….

hoihhhhhhhh ni manusia ke apa ni? ko ingat ini rumah mak bapak ko ke?
boleh tak tolong hormat orang lain yang ada dalam panggung tu??? boleh tak???
aku tampa sekor sekor kang…….

notatangan:: harap aku tak jumpa lagi sekumpulan manusia yang tak macam manusia bila masuk panggung lain kali! tensen!

2 thoughts on “…UNTUK PESAN PESANAN…

    • ::Snow::

      yang ni jenis tido atas kusi satu baris tu dia punya je. ko dtg nak tido ke nak tgk wayang? aisehhhh…… tp kaki tu menghala ke arah kami. sungguh tk sopan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s