…QUESTION MARK…

Sleep with or without clothes?
Haruslah with clothes, aku sangat tidak reti nak tido tanpa baju….. errrr….. tak rela…

Prefer black or blue pens?
Black opkoz… kakitangan gomen kan? ohhoiii

Dress up on halloween?
Puteri gunung ledang. boleh?

Like to travel?
Opkoz ai do… nak nak lagi tempat bgambar yang chantek2… shopping dengan ribu riban…. macam tayah pk pape dah….

Like someone?
My inche lahhh…. bistu watpe kapel lau aku tk suka dia… iskkk!!

Do they know?
Merujuk kepada apakah they itu? mereka yang disukai atau orang sekeliling.. kalau disukai haruslah dia tahu……. orang sekeliling, some of them~

Who sleeps with you every night?
My Sistah

Think you’re attractive?
Sangat!

Want to get married?
Ada ke yang tak nak? nabi tak ngaku umat tau. sedang mentunggu inche masuk minang. hahahaha~

To?
Andy Lau Tak Wah. gitewww~ tapi dah jadi ayah orang pon dia tu. kosserr la.

Are you a good student?
Akulah student yang amat mematuhi peraturan sekolah rasanya. skema melampau.

Are you currently happy?
Tak happy tapi BAHAGIA…..BAHAGIA…..BAHAGIA….. *ikut lagu najwa latip and sleek*

Have you ever cheated? been cheated on??
Sape je yang tak pernah menipu kan? menipu untuk menyelamatkan keadaan. Ditipu? dah namanya semua orang pun pernah menipu, haruslah…. tapi macam baru je terjadi… DITIPU oleh SI PENIPU tapi terkantoi~ aisehhhh kesian.

Birthplace?
HUSM Kubang Kerian, Kelantan.

Christmas or Halloween?
Both…. sebab akan ada citer best best kat tibi dan panggung. ngeh ngeh ngeh.

Coloured or black and white photo?
Coloured opkoz….

Do long distance relationships work?
Nope! i’ve been through all of this and strikely difficult… sekarang diri ini tidak menaruh sebarang kepercayaan dan harapan utk PJJ. no no no….

Do you believe in astrology?
Nope. nak membaca pon malas apa ntah lagi percaya. aku cuma suka bandingkan karakter saja.

Do you believe in love at first sight?
Nope. aku susah nak tengok terus jatuh chenta. kalau suka mgkn ya, tapi this love thingy…. i said no.

Do you consider yourself the life of the party?
Tak… aku ada ke tak ada ke party is party….. tak ada mende pon kan? bukan orang penting~ hewhewhew…

Do you drink?
Semua orang minom la….. nak mati ke haper? peberet neskopi ais, tapi semenjak MR HER membuat larangan keras untuk tidak menyentuhnya… aku dengan berat hati memandang neskopi ais itu perlahan lahan pergi dari ku…. uhuk uhuk uhuk!

Do you make fun of people?
Aku ni jenis penjaga hati orang kalau orang pon jaga hati aku… errr menjawab soalan tak? hahaha

Do you think dreams eventually come true?
Dreams yang mana ko nak tu? kalau mimpi tidur toksah la mengharap… tapi kalau angan angan…In Shaa Allah its will come true, tapi kenalah usaha kan. pe jadah kah engkau duduk tercongok dibawah rimbunan pohon mengharap semuanya jadi kenyataan?

Favourite Fictional Character?
Fictional yang macam mana tu? Charmed One masuk list tak??? i love forth of them…

Go to movies or rent?
Sejak kenal dengan inche, movies adalah keutamaan…. rent? aku tak minat kecuali beli sendiri.

Have you ever moved?
Move? apa move? moved on? eh lantaklah…. kedua dua pon aku pernah. berpindah randah mcm orang nomad tu dah selalu… berpindah cari kehidupan baru, bangkit dari kegagalan pon selalu. eh?

Have you ever stolen anthing?
Mr Her heart~ kuikuikui….

How’s the weather right now?
Sejuk gegel gegel, sebab aku dalam opis…. luar opis pong sejuk gegel gegel sebab hujang secara marathon.

Last time you cut your hair?
Early of this year, potong pendek terus pastu meroyan nak rambut panjang balik cepat sikit. padan muka!

Last person you talked to on the phone?
Eh, aku lupa lah dengan manusia mana aku cakap semalam… jap nak cek diari minda dan hati…. laaaa dah terdelete pulak nama orang tu dari kehidupan. amp00n… NEXTT!

Last time you showered?
Showered will not be last~ agaggagaga

Loud or soft music?
Errr… aku tak paham. yang aku tahu aku suka soft music tapi aku suka buka kuat2. hahahha ikut pangai mak~

McDonalds or Burger King?
Kentucky Fried Chicken.

Night or Day?
Both….

Numbers of pillow?
Three~ dua kepala satu peluk… maklumlah blom ada yang sedia nak jadi bantal peluk…

Piano or Guitar?
Piano.

Future Job?
Suri rumah tangga sepenuh masa. dok umah goyang kaki. duit masuk hari2. terbaik!

Current Job?
Suri rumah tangga separuh masa.

Current Love?
My Inche Biey~ Mr Her…..

Current Loging?
Huh???

Current dissappoiment?
Seseorang yang dah kenal aku tapi masih nak menyalahkan aku atas semua sebab…

Current annoyance?
Seseorang yang tak mau ngaku salah tapi asik mencari salah orang. apa kau ingat kau malaikat?

Last thing you ate?
Roti telur… Harap la tak menjadi makanan terakhir aku hoihhhh!

Last thing you bought?
Barang dapor untuk masak kepada diri sendiri 

Most recent thing you are looking forward to?
Baju…. baju…. baju……. hewhewhew~

What are you hearing right now?
Suara dua orang perempuan yang sedang berbincang untuk satu agenda jabatan. tapi sebenarnya ada tiga orang, kenapakah suara wanita ketiga itu tidak kedengaran? jengjengjeng.

Plans of the weekend?
Nothing, tunggu ketibaan mak ayah and kakak dari kampung kot. 

What did you do today?
Jadik macgyver jap pagi ni. cungkil tombol pintu sebab kunci tertinggal dalam rumah. gud job! masuk opis…keluar lunch…masuk opis then balik…. masak… makan… tido… menarik tak?

Pick a lyric, any lyric or song?
Matilah kauuu….. di dalam hatiku…

Pick a movie qoute?
aku tak pernah nak hapal hoihhh, kosser la. jadik satu kerja aku nak hapal kan?

p/s:: diambil dari blog kak D, tade keje aku kan. jadi sesuka hati aku pick soalan dari blog orang n jawab kat sini.. har har har

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s