…KORANG TAK NAK KE? THIHIHIHI…

Aku pernah mention akan pick satu pengkomen terbanyak sebagai pemenang kan…
cara and kekerapan akan ikut suka hati aku la kan… hahaha…. haritu dah ada pemenang bertuah jugak. 

bolehla rujuk sini PEMENANG 2#

so hadiah pon dah diberikan, by hand.. sebab aku kenal je puan comel ni.
masa perjumpaan pergi mentengok baby ritu bawak sekali adiah…
adiah tak ada la seberapa sangat…. tak mampu iolls ni nak bagi yang branded,
ratus ratus riban riban tau… jadi ni lah hadiahnya..

 

 MIDNIGHT FANTASY by BRITNEY SPEARS perfume~

 

hope puan esarli sangatlah menyukainya pon kan…
sebab aku ni bukannya reti pilih perfume tapi tahap gedik aku nak membeli tu tak boleh la nak dipertikaikan tu yang aku beli jugak tu, tanya orang sedap tak sedap.
bila dah survey and ramai yang suka bau dia, ada la kekondifenan sikit nak bagi kat beliau…
harap sangat beliau suka. finger cross#

midnight fantasy ni bau dia manis, macam bau buah… hot selling katanya.
macam aku, aku tak minat perfume bau manis/buah ni… aku suka yang bau wangi bunga…
ini yang saja yang aku mampu bagi🙂

thanks for dropping by here and tinggalkan komen yang banyak-banyak-banyak.
sebagai penghargaan meluangkan masa korang menghadap blog ni,
ada lagi hadiah misteri yang akan diberi…….

jangan tanya aku kenapa aku ni rajin and baik hati sangat nak bagi hadiah.
aku pon tatau kenapa. mungkin sebab aku ni sangatlah suka membeli,
membungkus dan memberi hadiah.
boleh masuk dalam list hobi baru :p

tapi tiadalah paksaan untuk memblogwalking ke sini, like FB Page aku, membaca entri-entri aku…
kalau kau rasa kau tak suka, meluat dan hanya tahu mengkeji, sila berambus dari sini.
tak hadap pon aku kau datang membaca. reti?

yang ikhlas blog walking tu, thank u very much….. 

6 thoughts on “…KORANG TAK NAK KE? THIHIHIHI…

  1. wahhhh…..untunglahhh….dapat perfume….wuwuwuwuuwu nak jugaakkkkk…
    tapi nak perfume paris hilton ehh…hope aii dapat nanti…wakakakakaka
    sengal pulak main request….agagagagagaga

    • ::Nicki::

      ikut kekerapan mengkomen la, saper dalam carta tu nombot satu. hehehehe

      eh! u macam tau pulak ai nak kasi perfume paris hilton… haiyoohhhh hebak ni!

  2. wahhh…nak mengkomen secara marathon lah…aiii mmg pakai paris hilton…kebetulan sudah menghabiskan diri neh perfume nya….nak dapat free…ehhh….ahahahahaha

    • ::Nicki::

      Hajatnya nak tulis la next winner gonna receive perfume by paris hilton, tp mcm tk besh la pulak kan tk suprise. alih2 u dh tulis, tersama lak pkran kita ni ha…… tapi idokla ai bagi yang ori yunk, matiklahhh kalau gitu… hahahaha….
      u selalu pakai paris hilton punya perfume yang mana ek?

  3. aii biasa pakai yg heiress…..tapi nanti macam nak try beli yg botol warna pink ada garis belang2 hitam tuh pulak…apa ntah namanya lupa laks…just me ker sheer….ontah…ari tuh test bau yg kwn ponya besh jugak…ngeeee….nanti kalo aii menang bagi aii yg itu ehh…

    • ::nicki::

      hahahha ada2 je u ni… just me tu botol kaler merah pekat bawah atas merah pink… ai macam berkenan kat yang tu….. nak try beli jugak tu. yelah yunk nanti ai beli yang u nak tu. hahaha….
      number to beat 70comment tau from snowwy ball

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s