…DAY 1:: A PHOTO OF YOURSELF AND A DESCRIPTION OF HOW YOUR DAY WAS…

Tarikh:: 01 Disember 2012

Masa:: 20.26pm

Tempat:: Rumah ku

Harini adalah bermulanya acara blog challenge,
wehhh tak hengat langsung senanya ni. tadi godek godek tengok komen baru lah terperasan.
hampir tak terbuat jugakla….

oke jangan tanya motip gambar ini diletak. aku memang tak ada gambar terbaru,
harini memanglah sangat tak cukup waktu rasanya… penat sangat,
ntah apa lah dibuatnya padahal berjalan je kerja…..
itupun sampai lupa nak amek gambar harini…. hishhh apakah kenyanyukan ini?

pagi tadi pergi menteman inche ke KL Sentral. bayar PTPTN beliau… settel,
nasib kejap je… sambil teman sambil online…mihmihmih… sangat besh pakai tab orang punya ni…
selesai je pergi merendek tengok apa barang besh kat kl sentral.
emmmm…. nan hadooo kasut murah murah tapi tak ada yang berkenan.
so pergi lah bekpas kat kepci mam dabel down, inche cam biasa mam snack plate….
then terus jenjalan lagi jumpa kedai magazine, masuk…. sempat cekau 2 magazine,
CLEO and JELITA kot… lupa pulak, gara gara terkujat harga CLEO rm5 je dari rm7.70.
rembat terus…

pastu balik terus la, sebab kejap lagi mak ayah and cik kakak akan sampai dari kampung,
rumah perlu dikemas. dah macam tongkang pecah aku dok sensorang.
mana ada masa nak kemas kan. balik pon dah senja.
nak masak lagi…. basuh baju, sah sah terus je tido keletihan.

dalam jam 5pm, dorang sampai.
yeahhh misi mengangkat barang dan mengemas barang dari kampung…. 

tak ada yang menarik harini. biasa biasa je cerita.
nak tulis cerita menarik tapi dah malam plus tak ada mo0d bila memalam macam ni,
mo0d aku datang bila aku ada kat opis je… ngee… oke dear sini jelah dulu…
sok sok kang lau ada mo0d update citer besh sikit….

2 thoughts on “…DAY 1:: A PHOTO OF YOURSELF AND A DESCRIPTION OF HOW YOUR DAY WAS…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s