…DAY 9:: A PHOTO OF THE ITEM YOU LAST PURCHASED…

Tarikh:: 09 Disember 2012

Masa:: 1.52pm

Tempat:: Atas Bumi

Yaa tuhan… aku memang sedang bersabar sangat sangat ni.
dari semalam blog adalah mo0dy.
buat hal tak boleh buka… asyik loading tapi kat page tu putihhhhh je apa pon tarak.
nak maki kang, tatau siapa yang patut aku maki. seyes sakit hati.
ni dah petang baru boleh buka. itupun ada jugak dia buat hal….
maknanya challenge aku memanglah tergendala. lantak la, arini baru aku boleh post. haishhh!

ni lah benda yang last aku purchase…

DSC01114*novel Lazuardi by Nasz and perfume Simply Siti Memoire*

big-apple-donuts KFC Egg Tart 03*Big Apple Donut for Mr Dad and Egg Tart Blueberry KFC for Mrs Mum and Ms Sistah*

ehhhh jap jap…. rasanya itu bukan benda last aku beli…. harini (ahad) aku ada beli lagi la. itu pembelian kelmarin punya

last purchase aku yang senanya adalah ini

DSC01116*Cosway LipBalm with Acai Beri and Blueberry*

dulu aku pakai Bioglo from cosway jugak. memang besh sangat.
bibir aku kan memang style kering. sebab sangat susah aku ni nak minum air masak.
aku tatau kenapa air masak ni aku tak boleh nak telan, kang tak pepasal aku muntah.
kecuali aku terlalu dahaga, kalau nk minum air putih, air sejuk adalah pilihan… yang itu boleh.
tapi since dia ada kuarkan lipbalm baru and patut cuba katanya jadi redha jelah aku ambik yang ini…
tak jadi kaluuuu, aku suh sorang sorang saler tu telan. boleh? cessss….

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s