…TAK SUKA TAK APA…

Jikalau orang tak suka tak apa
Tapi janganlah kau mengata
Sudah menjadi adat didunia
Ada rupa dan berharta orang suka

Jikalau orang tak suka tak apa
Biarlah ku mengundur diri
Mungkin kau rasa aku tak sepadan dengan dirimu

Ku sedar diri ini 
Aku hanyalah insan biasa tapi aku ada harga diri
Walaupun terguris hati ini hingga menitis air mata
Namun semuanya tak bererti bagimu

Waktu orang suka semuanya indah
Waktu dah tak suka oh ada ada saja
Sukarnya nak ku temui 
Cinta sejati dan bahagia

Jikalau orang tak suka tak apa
Tuhan masih menyayangiku
Moga suatu hari akan tiba jodoh buatku
Dengan insan yang ikhlas cintanya

>Tak suka tak apa:: Screen<

p/s:: yang aku bold memang ada kena mengena. sangat! memang “inche” cakap tak ada pape. dan aku berlagak normal depan “inche” tapi hati ni terguris dengan perbuatan orang lain yang tak ada kena mengena dengan cerita. yang menghakimi tanpa menilai…. terima kasih. aku ingat sampai mati.

p/s 2:: aku tak pernah cari masalah dengan kau, sila jangan cari pasal dengan aku. aku tak kisah kalau kau benci aku. tapi jangan sampai aku pula membenci kau. kau tak kan pernah suka cara aku membenci orang.

p/s2:: blog challenge aku tergendala. aku mmg payah nk update benda2 yang perlukan gambar ni plus bizik yang hamat sekarang. later akan update… challenge tetap diteruskan. lantak p situ. 

One thought on “…TAK SUKA TAK APA…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s