…DAY 17:: YOUR CELEBRITY CRUSH…

Tarikh:: 17 December 2012

Masa:: 9.40am

VA VA VA…. cintaku tidak pernah berpaling tadah pada beliau… ececece padahalllll….. 
sejak dia kawen pastu ada anak memang minat telah hilang, sebab ku kiciwa… ku rasa kosong, kosong, kosong…… terajang sedas!
dari zaman muda belia minat dia tau sampai la dia tua bangka, dia yang tua bukan aku. wakakakaka!

Andy Lau Tak-wah

kenal tak jejaka hensem ini… mihmihmih… ANDY LAU TAK WAH aka WAH CHAI…  dulu minat gila babs~ kat dia ni, siap berangan bagai. kalau buat novel dia jadik hero tau… tadak orang lain dah. kawan kawan baca pon naik menyampah. wakakaka. semua filem dia aku layan siot, KECUALIIIII…… ya ada kecuali…. dia berlakun dengan ROSAMUND KWAN CHI LAM tu… ouhhh gedik and getiksssss!!! kosserrr aku nak tengok si saman tu, dari hati membara bara baik aku tayah layan…. cuma ada satu filem tu aku terpaksa layan jugaklah walau tak suka. sebab aku minat gila cita tu. SAVIOUR OF THE SOUL 1 and 2, cita dia besh sangat, tapi pelakon perempuan semua hampas kelapa. tapi terpaksa menahan jiwa dan raga semata mata nak tengok, yang pertama dia berlakon dengan MENDIANG ANITA MUI, aku tak minat jugak…. benci gila! tapi terpaksa tengok. tak baik tau sayang dera jiwa and raga-plastik-yang-baru-beli-kat-pasar, ayang ni tau… uhuk uhuk uhuk. 

dahla! gedik betui up entri ayat macam ni, tampa nak?

images images (1)

p/s:: budin ooo budin, aku tunggu gambar kau ni haaa… dah basi entri kawen ko aku peram lama lama tau, bila nak bagi ni?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s