…DAY 18:: SOMETHING YOU CRAVE A LOT…

Tarikh:: 18 December 2012

Masa:: 10.49am

Tempat:: Depan Pc Dalam opis…

GALAXY-Note-II-Product-Image-4-e1346260505345

pertama tama sekali haruslah Samsung Galaxy Note II…. va va va va… kalau dapat ni… mau tak tidur 7 hari 7 malam. beshhhh! besooo… barulah namanya internet dihujung jari… nak update blog pong senang, tayah susah payah pinjam tab inche kalau keluar. sebab meroyan sehari tak buka FB tak boleh, padahal bukan buat apapun, update status pon idok. tinggalkan jejak pong jarang jarang, malas la sekarang ni, FB membosankan, tapi itu jugak kau masuk ari ari kan?? issskkk! luahan perasaan selalunya kat twitter je, tapi twitter pong malas nak masuk… ape ke heiiii?

news_5c2c37d5af129af80bca764791bdc2ff gardens2

apa kejadah kah ini? yea pemandangan… aku taula… takde ar budus tahap platipus!  aku sangat sangat sangat sangat laaaa nak pergi Eropah…. tahap nak pergi tu macam la la ni jugak aku nak terbang ke sana… tapi la ni musim salji dak? kalau dak, namaula aku. hehehe… motip nak pergi musim salji? macam kan negara lain tak dak salji kan? boleh tak nak jadikan tempat hanimo0n? jeng jeng jeng…. sila berangan dengan tahap melampau…. kalau lah aku ni hartawan, tetiap bulan aku melancong…. huissshhh besh besh

Tutti-Frutti-Promo

aku rasa dalam berjuta juta rakyat mesia ni, aku jelah sorang yang tak menjejakkan kaki lagi di tempat ni. tahap gedikss nak pergi tu tayah cakaplah, korang pon tak kan sanggup nak bayang… teringin gila nak masuk sini rasa apa yang besh! tapi…. ketiadaan masa mengatasi la, pastu asikkk laaa bertangguh. selalu je lalu depan tuti futi ni cakap je kat inche, len kali nak masuk ar sini….. boleh gaji nak pergi sini arrr…. tapi 88 kali lalu pon harrooommm nak masuk. tak tergerak hati la pulak. kenapa ntah? aku nak tempat yang besh. sekadar tempat kecik, booth booth kecik tamau la aku, nak lepak lelama pon rasa tak besh…. tapi tempat yang besh tu katner? haaaaaaa itu yang aku tatau, itu jugaklah asik bertangguh aja.

inche!balik johor nanti kita mam ni nak…? sayer banje….🙂 wehooo!! *cakap je…. tunggulah masanya. tak de derrrr*

5 thoughts on “…DAY 18:: SOMETHING YOU CRAVE A LOT…

  1. hamboi… 7 ari 7 malam kamoo tidak mahu tido yer..nasib saya mengtido lena..huahuahua
    okeh..nak lepakk yer…pegi la tutti frutti kat bangi…nanti leh banjer saya skali…weeehoooo….
    ehh..nak pegi jugak lah eropah.. kalo kamu hanimun nanti blanje tiket utk saya skali ehh….kahkahkah

    • ::nicki::

      beshhhnya orang tu dapat galaxy note 2, nak menjeles la macam ni…
      bangi besh ke yunk tempatnya? bolehla kalau gitu….
      hahahaha ngenngggg duit animon tidak melepasi piawaian, lagik mau belanja kamu. ceit!

  2. kat situ dia mmg bukak kedai…kalo kat alamanda pong booth kecik jer…
    ehh…nanti kamu mintaklah ngan encik bopren kamuu…
    saya pong siap sakap awal2 lagik..adiah besday nanti nak S3 sebenornya..tup2 note 2 lak kuar…okehhh tukar plan…saya nak note 2…huahuahua… sompatlah encik somi mengumpulkan duit..ngeeee~~~ 7 8 bulan sebelum ari kejadian dah bagi hint…kehkehkeh…

    • hahahaha…. nasibla inche somi berduhet… kalau tk matikla nak melayan karenah isteri kesayangan ni ha…
      nnt ai nak gugel la tuti futi kat bangi tu, boleh ajak inche mam kat sana…. hoyehhhh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s