…DAY 21:: A PHOTO OF SOMETHING THAT MAKES YOU HAPPY…

tataulah ada kaitan ke tidak gambar dan tajuk entri. tapi aku sendiri dah penat fikir apa yang buat aku happy. macam banyak je tapi macam tatau pulak. blur and blank. jadi lantaklah pape pon. malas nak fikir. bukan dapat sejota pon kalau aku ikut terma dan syarat. hahahaha

airplanes-work-1 view_paint_by_mottosung

cubalah perhatikan apakah related nya gambar ini? yesss…. MELANCONG… tapi bukanlah bermaknanya melancong kena naik airplane atau ke luar negara. dalam negara pong boleh, naik kereta ke apa ke semua boleh janji jenjalan, amek gambo and buang duit -..-

itu dah cukup menggembirakan, nak nak lagi lepas penat bekerja. pergi dengan kenkawan and inche. perghhh mabeles. tapi tak ada la nak jadi kenyataan sebab dah susahla rasanya nak kuar bersama sekarang ni. semua dah ada komitmen masing masing. aku je yang tak reti reti nak ada komitmen agaknya. sobsobsob.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s