…DAY 24:: WHAT’S IN YOUR PURSE…

ini purse buruk ku yang dah menemani aku selama setahun… belom rosak rosak maka penggantian kepada purse baru tidaklah dapat dijalankan.

DSC06156

DSC06157ini bahagian dalamnya yang sudah kereputan. bila nak reput semua ni. tangan dah gatal nak tukar wallet baru

so apa yang ada didalamnya, jom kita terjah *ceh! macam hebak sangatla*

DSC06158– kad ahli COSWAY
– kad ahli AVON
– kad ahli WATSONS
– kad ahli POPULAR
– kad ahli SOGO (bukan aku punya tapi gatal tak reti nak pulangkan balik)
– kad ahli GHOST WRITER (yang berzaman tak guna, tatau laku ke tidak… muka mahal tu weh!)

DSC06159– kad MAYBANK (yang memang langsung tak guna)
– kad CIMB ISLAMIC

DSC06161– kad KLINIK GIGI BANGSAR
– biz kad HAIR SECRET (salun rambut kesukaan ku)

DSC06162– tiket pergi tropical village, ayer hitam. masih tak dikeluarkan

DSC06163– duit rm50 sajork yang dari awal minggu tak bertambah mahupun berkurang.
– tepon sony ericsson yang kenkadang lau nak pegi memana memang dimasukkan dalam wallet je

DSC06164– duit lagi, yang makin hari makin susut nilainya didalam wallet :p

DSC06165– syiling yang bakal dimasukkan dalam tabung
– kunci opis yang terlupa nak masuk dalam kunci lain, satu lagi terpatah kepalanya

DSC06166 – kad pengenalan saya ntah pape. huduh nak mampuih!

DSC06168– tiket wayang yang dah guna… kau nampak tak berapa aku kena bayar. nampak? tiket pree okeh!

DSC06171– dan beberapa keping tiket lagi yang lupa nak simpan

DSC06172– resit TOUCH N GO yang memang simpan untuk rujukan
– voucher GUARDIAN yang tak lengkap lengkap

haaaa amacam? sampah tak wallet aku. semua mak nenek ada. itu selepas sesi pembersihkan pepagi buta, cuba dah masuk malam sikit. segala jenis resit pong semua disumbat…. 

4 thoughts on “…DAY 24:: WHAT’S IN YOUR PURSE…

  1. ahahahahhahaaa..
    wallet kitter same.. 6 bln skali br nak check it out!! tuh pong klu rajin nak tgk lah..
    buang resit kejadah sume..

    p/s : skang aisy dah pandai slongkar wallet n nbag mamma nyer.. grrrr~ :p

    • ::aweksopan::

      samer?? apa yg sama tu??
      dulu ai rajin sangat2 nak kemas2 dompet tetiap hari, tapi semenjak dua menjak ni memang la pemalas. sebulan baru cek buang benda2 tk berpaedah

  2. sebulan sekali kire ur rajin sket la dr aii..
    aii mmg pemalas.. sume sumbat lam wallet n nbag.. tuh yg motif beli nbag beso gedabak.. sume leh sumbat.. ahahhaahaa..

    • ::aweksopan::

      ai kalau boleh pon nk sumbat rata2 je tp tk leh kena letak elok2 sbb ai style gelabah, kang tk jmpa cari susah pulak…. so kena letak elok2 supaya senang dapat and tk gelabah nak mencari….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s