…DAY 29:: SOMETHING YOU COULD NEVER GET TIRED OF DOING…

1. Updating My Blog~ aku tak pernah penat/bosan nak menghapdet blog. sebab aku ni suka nak bersembang, menulis what-so-ever. tapi masalah sekarang aku adalah pemalas. malas menghapdet adalah lain dari letih menghapdet.

2. Bergambar~ pon tidak pernah letih/bosan. datang time gila bergambar sehari suntuk pon aku mampu. cuma landscape biar chantek yeap. tapi yang buat aku jadi malas, aku tak reti dah nak bergaya. hilang idea weii. 

3. Membaca and menulis novel~ semua semua bukan sebab aku tired tapi aku malas. itu je topik untuk hari ni. Malas! Malas! Malas! Grrr…. aku pernah hasilkan novel dan bila nak buat balik aku dah jadi malas sebab banyak sangat aktiviti dan aku tidak cukup masa (konon) hewhewhew~

yang tu jelah kot buat masa ni. ohhhh pergi dating dengan inche tak pernah malas, letih dan bosan. mihmihmih~

7 thoughts on “…DAY 29:: SOMETHING YOU COULD NEVER GET TIRED OF DOING…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s