…HEPI HEPI HEPI…….NEW YEAR 2013…

Tarikh:: 02 Januari 2013

Masa:: 11.44 am

Tempat:: Opis

Belom terlambat lagikan? nak ucap SELAMAT TAHUN BARU BUAT SEMUA…. tak sempat nak ucap semalam. sebab banyak aktiviti kat rumah…. tolong cik kakak buat kerja kerja sekolah dia. yelah harini kan dah start sekolah semua. jalan rasa is sangat sibuk tahap cipan. jem gila dan opis adalah sunyi sesunyi sunyinya sunyi~ semua pakat pakat ambik cuti sebab nak tengok first day anak sekolah. 

Azam tahun baru?? malas la nak berazam, boleh tak? bukan pernah dapat pon. so azam tahun baru ni adalah TINGKATKAN IBADAH, boleh? hehehe… nak berhijab, In Shaa Allah, nak solat kasi penuh tamau ada lobang lobang kecuali cuti… itulah azam nya. azam lain malas nak fikir sebab……. lets it follow da flow~

31dec ritu pergi tgk wayang. perghhhh manusia kat luar KLCC macam semut. rupanya semua dihalau keluar. tak paham aku kenapa. anyone leh bagitahu kenapa? pelancong asing memang dah mengamuk dah sebab tak boleh masuk dan tak boleh ada di dalam KLCC, kami (read:: aku dan inche) pon sebenarnya bengang.  sebab memula tu tak boleh masuk tapi pergi dekat guard kedua tu nasib dia bagi masuk tapi kena tunjuk tiket yang dah dibeli.

then keluar tu pon dah nak countdown untuk tahun baru. so join la sekali… alang alang kan….

 

DSC06183

DSC06190

p/s:: chantek tak gambar yang saya amek? sesak kan?

7 thoughts on “…HEPI HEPI HEPI…….NEW YEAR 2013…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s