…MISI MEMBONGKAR RAHSIA…

baca balik Kak D punya entri blog yang lama…. tiba tiba ternampak sesuatu yang terlalu rajin nak dibuat. gitu…….. daripada dok bergossip, mengumpat, memaki menghamun orang baiklah buat benda benda yang berfaedah sikit kan. 

A – Age: 28. Ye aku dah tua tapi wajah still jelita kan? kahkahkah!

B – Band Listening Right Now: One Direction ~ One Thing… boleh la… layankan aja..

C – Career: Penyimpan mohor mohor besar.

D – Drink or smoke: Both… muahaha… eh haruslah aku drink… nak mati tak minum, kalau tak makan tu tak pe ar lagi…

E – Easiest person to talk to: My Third Sistah and Mr HER~

F – Favourite song/s at the moment: Ku Akui~ Hafiz.

G – Gummy bears or Gummy worms: seyes aku tak paham pe yang kau nak.

J – Junk food you like: chipsmore… thihihi…. roller coaster kot.

L – Longest car ride ever: KL to Singapore, Singapore to KL… errrr tapi bukan aku yang drive pong, hahahaha~ tapi jauh ke?? macam tak je.

M – My favourite sport/s: Badminton yg pukul angin. Boling yg masuk longkang -..-  

N – Number of relationship you’ve had: errr relationship yg camne ko nak?

O – One wish you have: RICH

P – Phobias: Tangga and Darah.

F – Favourite Qoute: Dah ko kenapa? Jadah apa ntah… hewhewhew~

R – Reason to smile: Sbb hidup aku dikelilingi kebahagiaan, ada family yang bahagia, kawan2 yang baik dan Inche yang penyayang.

S – Song: Kerna Ku Sanggup~ Agnes Monica, Zombie~ Cranberries.

T – Time you woke up: 5.45am for subuh prayers. kalau hari bekerja terus la mandi2 bersiap pe semua, lau hari cuti… harus aku sambung tido balik… hargai hari cuti anda oke.

U – Unknown fact about you: i oso dunno….

V – Vegetables/fruits you hate: Kobis, sebab aku dah bosan mam kobis. kalau fruits is Ciku…aku tak makan… tak payah susah2 nak bagi kat aku.

X – Xray you had: Masa first time dapat kerja gomen, kena buat medical checkup.

Y – Yummy foods: Laksam…oh goshhh! shedap hoihh mengidam ni.

Z – Zodiac sign: I’m Libra Girl The Balance.

p/s:: thanks for calling me, asking my condition…paksa makan ubat jumpa doktor. takpe, t awak tak perlu risau ya ^_^ thanks

10 thoughts on “…MISI MEMBONGKAR RAHSIA…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s