…TABITA SKINCARE…

okeee lama sudah rasanya blog ini ku abaikan…. mengabaikan blog sendiri dengan tidak menulis dan mengabaikan blog kenkawan dengan tidak membaca mahupun mengkomen. sebab apa?? no….no…. kali ni bukan sebab aku malas tapi sebab aku kena berkursus wajib kerajaan, 7hari setahun…. alhamdulillah dah lepas kursus, lega gila tayah fikir pe dah lepas ni.

and aku pon ada je janjikan untuk update pasal tabita tu kan? tapi lama tidak berhapdet sebab diatas dan satu lagi aku tunggu feedback dari kakak sorang ni untuk jadi dropship beliau. tapi tulah tak ada jawapan, dah dekat dua minggu last-last aku sendiri pon dah fadeup sehh. aku tunggu dia bukan apa, sebab ternyata original yang dia, aku yang pakai tabita dia so aku tau la kan ori ke tidak. hurmmm payah payah….. takpelah orang tak mau jual beli tak kan engkau nak paksa paksa kan? aku pon malas dah nak bertanya lagi macam kan aku ni dah kategori merayu lak untuk jadi dropship dia.
so aku pon ambikla dengan kakak yang sorang ni pulak… so far aku pakai ni oke sangat… jadi aku mampu katakan dia punya original jugak… 
jadi aku ambik dengan dia jelah senang.

so kat mana dan dimana korang boleh dapat? aha! korang boleh order dengan aku… 
aku dah jadi pelanggan tetap beliau so boleh la kot nak dapat harga murah murah barang lima-seploh hinggit mesia, ye dok??? yang bestnya dia ni ada buat travel set, so far dari feedback orang ramai memang tak ada masalah.

boleh order tru my FB or my email, ieyza.azmiey[at]yahoo[dot]com
tapi ini semua pre-order ya. kalau korang dah order baru aku leh call supplier aku… sebab aku just tolong belikan untuk korang la kiranya, kang lau barang ada dengan aku, tapi tak ada yang membeli, aku lak yang rugi….

so grab cecepat ya…. aku sediakan gambar and harga sekali::

EXCLUSIVE SET – RM 330/set with postage
(siapa yang beli lebih dari tiga set, dikurangkan rm10/set. so sila pakat pakat dengan kenkawan untuk order)

416875_411491128920041_844727660_n

REGULAR SET – RM 290/set with postage
(siapa yang beli lebih dari tiga set, dikurangkan rm10/set. so sila pakat pakat dengan kenkawan untuk order)

531058_411491142253373_185281028_n

kalau anda return customer pon akan diberi diskaun jugak. so meh order bebanyak.
sila sila sila. 
kenapa murah? sebab kakak ni katanya ambik dari orang tengah yang tak mencekik darah and kakak ni beli secara borong yang melampau… yelaaa dah terkenal kan tabita ni so permintaan adalah banyaaakkkkk sangat….. so tak rugi kalau dia ambik secara borong borongan.

perlu ke aku terangkan lagi sal tabita ni ye??? ramai kot dh tau kan??? dah pemes pon tabita ni. pemes mengalahkan tukang jual sendiri. eh? hahaha
tapi kalau ada yang nak jugak tau, nanti next entri akan ku cerita kan….

DARE TO BEAUTY??? jangan lupa pm aku di FACEBOOK atau boleh ke emel ku ieyza.azmiey[at]yahoo[dot]com ye. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s